Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem elvesztettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem elvesztettem a lelki társam, mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt és kölcsönösen tetszünk egymásnak. Bevallottuk, hogy egymás lelki társai vagyunk. Én már teljesen belezúgtam és szerintem ő is érez valamit, mivel egész nap egymáson jár az agyunk. A probléma annyi, hogy neki van barátja és nem tudja ott hagyni. Szóval azt tanácsoltam, hogy ne beszéljünk többet.

Mennyire volt helyes ez a lépés?

2013. febr. 6. 21:42
1 2
 1/12 panini ***** válasza:
Korrekt lépés volt.
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért nem tudja ott hagyni?
 3/12 anonim ***** válasza:
Túlteszed magad rajta,pár hónap alatt.Én is voltam már így.Minden ember azt hiszi,hogy valamiből kimaradt.De ezt nem így kell felfogni.Egy ajtó bezárul,de kinyílik egy csomó másik.
2013. febr. 6. 21:45
 4/12 A kérdező kommentje:
2-es: Azért, mert azt mondja, hogy szereti.
2013. febr. 6. 21:46
 5/12 anonim ***** válasza:

A lelki társ az nem feltétlen szerelmet jelent!

Vagy Te még is arra gondolsz?

Járd körbe azt a kérdést, hogy miért nem tudja otthagyni a fiúját? Ha szerelem van a dologban, akkor is lehettek barátok, és titokban ott vagy talonban a lány mellett.

Ha valami más az ok, akkor meg csak rajtad múlik, hogy a lány a szerelmet válassza és nem a srácot.

2013. febr. 6. 21:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem volt helyes, csak vesztettél egy számodra fontos embert.

22l

2013. febr. 6. 21:47
 7/12 panini ***** válasza:
Az 5-ös válasszal csupán az a baj, hogy senki nem kíván talonban maradni.
2013. febr. 6. 21:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem barátságot éreztünk egymás iránt. Mit tehettem volna még?
2013. febr. 6. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Neked mit jelent az, hogy lelkitársak vagytok? És neki? Mennyire vagytok tisztában ennek a szónak a jelentésével?

A szakirodalom szerint a lelkitársak nem feltétlenül szerelmespár.

Ha te többet éreztél vagy érzel iránta mint barátság, akkor jobb, ha félreállsz, amíg ő nem dönti el, hogy kit akar valójában. Ha tényleg annyira vonzódna hozzád, akkor ott tudná hagyni a barátját érted.

2013. febr. 8. 17:33
 10/12 A kérdező kommentje:

Azt értem ez alatt, hogy teljesen egyforma a személyiségünk és sok mindenben ugyanúgy gondolkodunk.

Épp azért is álltam félre, amit te is leírtál. Bár szerintem, ő valamilyen szinten kapcsolatfüggő, mint sok más lány, és mondta is, hogy egy biztos kapcsolatot nem tesz kockára, ha esetleg mi összejönnénk és nem úgy működne, ahogy elterveztük.

2013. febr. 8. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!