Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem elvesztettem a lelki társam, mit tegyek ilyen esetben?
Megismertem egy lányt és kölcsönösen tetszünk egymásnak. Bevallottuk, hogy egymás lelki társai vagyunk. Én már teljesen belezúgtam és szerintem ő is érez valamit, mivel egész nap egymáson jár az agyunk. A probléma annyi, hogy neki van barátja és nem tudja ott hagyni. Szóval azt tanácsoltam, hogy ne beszéljünk többet.
Mennyire volt helyes ez a lépés?
A lelki társ az nem feltétlen szerelmet jelent!
Vagy Te még is arra gondolsz?
Járd körbe azt a kérdést, hogy miért nem tudja otthagyni a fiúját? Ha szerelem van a dologban, akkor is lehettek barátok, és titokban ott vagy talonban a lány mellett.
Ha valami más az ok, akkor meg csak rajtad múlik, hogy a lány a szerelmet válassza és nem a srácot.
Szerintem nem volt helyes, csak vesztettél egy számodra fontos embert.
22l
Neked mit jelent az, hogy lelkitársak vagytok? És neki? Mennyire vagytok tisztában ennek a szónak a jelentésével?
A szakirodalom szerint a lelkitársak nem feltétlenül szerelmespár.
Ha te többet éreztél vagy érzel iránta mint barátság, akkor jobb, ha félreállsz, amíg ő nem dönti el, hogy kit akar valójában. Ha tényleg annyira vonzódna hozzád, akkor ott tudná hagyni a barátját érted.
Azt értem ez alatt, hogy teljesen egyforma a személyiségünk és sok mindenben ugyanúgy gondolkodunk.
Épp azért is álltam félre, amit te is leírtál. Bár szerintem, ő valamilyen szinten kapcsolatfüggő, mint sok más lány, és mondta is, hogy egy biztos kapcsolatot nem tesz kockára, ha esetleg mi összejönnénk és nem úgy működne, ahogy elterveztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!