Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemvesz észre vagy csak nemakar? :s (LENT)

Figyelt kérdés

egy srác felvett msn-re ha belép hozzám tökjól elvagyunk. És bejövök neki meg járnais velem! csak egybaj: van amikor suliban elösször láttam(ebben az évben) nemmertem nki köszönni utánna amikor láttam észre se vett ez eddig oké h nmevett észre demár egyhete sulivan mindog elmegy melletem és észre sem vesz most nemakar észrevenni vagy télleg nemvesz észer? vqagy csak lehet h a haverja elött nem mer velem beszélni?XD KORTIS IRJATOK

15L

2009. szept. 4. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Hááát, köszönhettél volna, de ugye, ő is köszönhetett volna, mikor először találkoztatok. Legyél kicsit bátrabb máskor! Sztem köszöngess neki, egyszer csak észreveszi!:D
2009. szept. 4. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, mondjuk, miért ne akarna észrevenni? Miért ciki az, ha köszön neked? Nem értem.. Bár, h egy hete egyszer sem köszönt, ezt egy kicsit bunkónak tartom, de mivel te sem köszöntél..lehet, h ő ugyanezt gondolja rólad. Előző voltam!
2009. szept. 4. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kicsit félénk tipus. Szerintem köszönj neki nyugodtan. Meg msn-en beszéljétek meg hogy majd pl. suli után találkozzatok, és akkor beszélhettek személyesen is.
2009. szept. 4. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
dobd fejbe egy kővel, és észrevesz
2009. szept. 4. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
smárold le és garantáltan észrevesz:D
2009. szept. 4. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gondolltál arra,h nem is azzal a srácal beszélsz msnen?:D:D
2009. szept. 4. 23:50
 7/7 A kérdező kommentje:

hát nemgondoltam arra mert biztos h őaz -.-

azért nemkell hülyének nézniXD

2009. szept. 5. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!