Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hányszor merült fel benned a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor merült fel benned a szakítás gondolata a kapcsolatodban?

Figyelt kérdés
Miért szakítottál illetve miért nem?
2013. febr. 6. 14:50
 1/8 fospuska ***** válasza:
sose. olyan volt,hogy nagyon megpofoztam volna a hisztiért,de hogy elhagyjam,fel se merült.:)hogy miért nem...? mert ő a párom,mindenestől. nincs olyan,hogy szeretem,de...
2013. febr. 6. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
az első válaszoló nagyon szépen elmondta a lényeget.Én dettó ugyanez
2013. febr. 6. 14:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor valakiben miért merül fel többször is a szakítás? Aztán mégsem lépi meg.
2013. febr. 6. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Bennem sem merült fel soha. Sőt, nem is dobtam még senkit. Eddig mindig engem dobtak, adrenalinfüggőségem és az ezzel járó viszonylag gyakori sérülések miatt.

Párom utalt már a kapcsolatunk lezárására, de csak átmeneti üzemzavar volt a fejében és nem gondolta komolyan. :)

2013. febr. 6. 15:01
 5/8 fospuska ***** válasza:
talán mert alacsony a tolerancia-küszöb,nemtom. talán bíznak a változásban,hogy jobb lesz,ami nem működik vagy szar. talán csak az egyedüllét tartja vissza őket,hogy nem tudnak mit kezdeni magukkal,ha nincs párjuk.
2013. febr. 6. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Utóbbi hetek alatt sokszor és lassan el is jön az ideje.
2013. febr. 6. 17:51
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 mesélnél róla kicsit bővebben?
2013. febr. 6. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Először úgy voltam vele, hogy oldjuk meg, mentsük, ami menthető. Nem sikerült, így csak a búcsú marad.

6

2013. febr. 6. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!