Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Focirajongó pasit hogy kezelné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Focirajongó pasit hogy kezelnétek?

Figyelt kérdés
Hogy kezelnétek azt a helyzetet, ha kezdődő kapcsolatban a szombatra megtervezett randi előtt csütörtökön közli a srác, hogy nagggyon fontos meccs lesz, ezért haza kellene érnünk 8ra és nézzük a meccset? Először kiakadtam, aztán utánanéztem milyen meccs lesz (nem adta elő, h milyen és, hogy bocsi v. vmi), a Mo-Svédo. Megmondtam, h utánakérdeztem és tudom, milyen jelentőségű és megértem, ha meg szeretné nézni sőt, akár egyeztessen a haverokkal és nézze velük rövid randink után, mert velük úgyis jobban élvezi (ezt úgy értékelte, h feldobtam a lehetőséget, de nehogy merjen élni vele - pedig nem). Mikor rákérdeztem, h egyeztetett-e, mert ha haverokkal nézi, én is szervezek magamnak vmi progit, azt kaptam, hogy minek görcsölök rá ennyit :S Vélemények? Nagyon köszi
2009. szept. 4. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Hm! Hát ez érdekes...! Valószínű azért értékelte úgy, hogy "feldobtam a lehetőséget, de nehogy merjen vele élni" amiért az elején kiakadtál rajta! nekem is volt barátom, aki imádta a focit, ő is focizott....ezt el kell fogadni! Azt a kis időt kibírjátok egymás nélkül, te is találkozol barátnőkkel stb! Nincs ebben semmi rossz! Eleinte engem is zavart, de rájöttem, hogy felesleges! Ha szereti hagy nézze! Addig én is kikapcsolódtam egy kicsit! Vagy barátnőkkel, vagy otthon egyedül egy forró pancsi...tedd ezt te is! :)
2009. szept. 4. 18:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezzel nincs gondom egyáltalán! A hangsúly azon van, hogy kezdő kapcsolat és kb. 3. randink lett volna (lesz). Szóval keresztbeszervezte. Alapból én sem hisztiznék és én is programot szerveznék magamnak (ahogy írtam is!!!), de nem vagyunk hónapok/évek óta együtt.
2009. szept. 4. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:

paraszt a csávó, és később se lesz jobb. böfögni fog a tévé előtt sörrel a kezében, és ordít, ha gól van. ha meg sokáig van meccs, még fürödni se megy el.

én a helyedben kerülném az ilyet, mint a leprást. :)

2009. szept. 4. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Én rühelltem a focit, és a meccseket is, és mindent, és fúj... Ma már együtt nézzük a meccseket. Nem mondom, hogy megszerettem a focit, de legalább addig is együtt vagyunk :) Bár ő nem ez az ordibálós felugrálós típus, úgy nézzük, mintha filmet néznénk, átölelve egymást :D
2009. szept. 4. 18:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Ok, pontosítom a kérdést, mert vagy én nem fogalmaztam egyértelműen, mire vagyok kíváncsi, vagy nem arra akartok válaszolni. Ez a néhány reakció mind tök normális egy már megalapozott párkapcsolatban és teljesen egyetértek. DE ez egy randi (lett volna), nem egy már összeszokott pár esti programja.....
2009. szept. 4. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
A meccs "fontosságát" tekintve szerintem szemet lehet hunyni felette. És akár a randi része is lehetne, ha együtt nézitek... :D Előtte valami érdkes program, ez pedig levezetésképp bevállalhatod. Sőt, ki is próbálhatod, hogy mennyire talál téged érdekesnek, és mennyire figyel oda a meccsre, ha te is ott vagy :)
2009. szept. 4. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Én igaz pasi vagyok, régebben utáltam a focit, de mostanában imádom. Egyébként ezt valameddig próbáld tolerálni, előző barátnőm a Forma-1-ért volt oda, na az meg nekem a halálom, de nyugodtan leültem végignéztem vele. Mondjuk én olyan félig nyugodt, félig ugrálós néző vagyok, mert a góloknál néha úgy viselkedek, mintha én lőttem volna. :) De ha tényleg nem szereted sincs baj,(senki se lehet tökéletes ;) addig más programot szervezel.
2009. szept. 4. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Én hatalmas sportrajongó vagyok, de tudom kezelni ezeket a helyzeteket. Ha egy kevésbé fontos sporteseményre vagyok nagyon kíváncsi, akkor egyértelmű, hogy nem mondom le a randit, de egy ilyen jelentőségű meccsre egyértelmű, hogy kimegyek, de minimum a TV-ben megnézem. Ha a barátnőm ezt nem tudja tolerálni, akkor nem is Ő az, akivel együtt akarok lenni. Amúgy, amikor megismerted, nem tudtad, hogy nagy focirajongó? Ha ezt elfojtotta és csak utólag derült ki, akkor a kérdésed jogos, de ha tisztában voltál vele, akkor egy szavat sem lehet ilyen esetekben.
2009. szept. 6. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt meg kell érteni, van akinek az élete a foci. Én lány létemre sírok ha nem tudom meg nézni a számomra fontos meccseket, mert el megy a net, vagy másnál van a távirányító:D Szóval magamról tudom hogy ha valaki egyszer beleszeret a fociba, és egy csapatba, onnantól már nincs menekvés, az élete részévé válik :D Tehát ha valaki szeret valakit, akkor ezt meg kell értenie. Randizni bármikor lehet, ellenben meccset nézni nem :)
2010. szept. 7. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!