Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk! Ti hogyan kezelnétek ezt? Van egy lány, aki elvárja, hogy a fiú jöjjön hozzá sokkal többet, mondván ez a fiú dolga. Ezt a fiú betartja, és utazik hozzá 3 órát oda-vissza.
He, érdekes a hölgyemény felfogása. Eleve a lánynak kellene több házimunkát végeznie a saját fertályán. Sőt a fiú szüleinél is be kellene vágódni. A fiú házában más a helyzet, mert ugye nem saját semmi, alkalmazkodni kell a család életéhez: de gondolom nem sértődik meg a fiú anyukája, ha a lány elmosogat vagy összeüt valami ebédet.
Mi ezt úgy osztottuk el, hogy ha náluk vagyunk ő szolgál ki engem, nálunk meg én őt. Nem szó szerint kell: annyit értek alatta, hogy töltünk egymásnak innivalót, megterítünk stb. Ő is megtalál mindent nálunk (sőt ha elmegyek suliba, úgy köszönök el, hogy Ne halj éhen, ha lehet :D). Én is megtalálok mindent náluk. Nem várja el tőlem, hogy náluk takarítsak, fordítva is így van. Ha kell akkor együtt csináljuk, vagy legalább úgy, hogy a másik ott van míg az egyik végzi a dolgát és beszélgetünk közben. Vagy megosztjuk a munkát: mindegyikünk csinál valamit egyidejűleg.
Nem tudom milyen nevelésben részesült a fiú és a lány, mit láttak otthon, egy biztos: ez nem vezet jóra.
Abból amit írtál, hogy a lány ELŐÍRTA a fiú dolgát nekem egy kicsit parancsolgatós típusúnak tűnik. Nekem úgy tűnik, hogy a lány elvárja, hogy kiszolgálja a fiú. Ez fordítva sem jó: meg kell találni az aranyközéputat.
12:11-es vagyok.
Apukám mindig azt mondja, hogy "A vendég három napig vendég."
Ja és a barátomat "befogtuk" húst szelni, mert otthon sajnos vagy nem sajnos kicsit el lett kényeztetve... én meg náluk palacsintát sütök + anyukája úgy dolgozik, hogy nem ér rá mindig főzni így engem kér meg. De ez ugye nekem nem fáradság, sőt örülök, hogy viszonozhatom a kedvességüket.
12.11-es vagyok.
Szerintem ne úgy táncolj, ahogy ő fütyül. Ne tőle függjön az életed. Én semmilyen szívességet nem tennék meg a barátomnak, ha nem segítene valamit cserébe. Én a helyedben nem masszíroznám csak úgy. Akkor ő is masszírozzon meg téged vagy valami. De ez nevetséges, hogy ELVÁRJA a SEMMIÉRT cserébe, hogy te bármit is megtegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!