Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyít a lány? Rövid a kérdés, nincs több kérdésem.
Figyelt kérdés
Neten megismertem egy aranyos és szép lányt 2 hete. azóta rengeteget beszélgettünk, de a számát még nem adta meg, a találkát napok múlva ígéri, de már 2x lemondta. elvileg ezen a héten találkozunk és beszélünk is telefonon. Nekem nagyon tetszik és tényleg komolyan gondolnám vele szerintem, de kezdem úgy érezni, hogy csak hülyít. Vagy vannak ennyire konzervatív lányok még? Szerintetek?2013. febr. 5. 22:10
11/18 anonim válasza:
Igen igen... lehet, hogy átver..ez benne van a pakliban de nem akkora nagy dolog ez, sokat nem veszíthetsz, ha komolyan tetszik a csaj, várj még...
12/18 A kérdező kommentje:
De mire jó ez???? Lehet, hogy nem is létezik ez a lány? Több képet is küldött, rengeteget beszélgettünk. Akkor minek pazarolja az idejét ha nem is akarná komolyan? Ez egy szórakozás valakinek?
2013. febr. 5. 22:26
13/18 anonim válasza:
Szórakozás az unatkozó tinilányoknak vagy valakinek, aki igazából férfi csak sok a szabadideje. Míg nem kamozol a lánnyal addig ne menj el semmilyen randira se!
Internetes ismerkedés = zsákbamacska
14/18 A kérdező kommentje:
De én kiadtam a szívemet is ennek a valakinek. Soha nem vertek még át. Főleg nem ilyen hülye módon. Hát kíváncsi vagyok már..
2013. febr. 5. 22:30
15/18 anonim válasza:
Akkor mérlegelj! Megéri e várnod vagy sem? Face-en nem kerestél rá????
16/18 anonim válasza:
"kiadtam a szívemet is ennek a valakinek"
Volt olyan, hogy ezt én is megtettem, de mióta megtörtént, hogy a lány akiben bíztam, hogy létezik nem létezett, azóta már kicsit óvatosabban ismerkedem. Interneten nem.
17/18 anonim válasza:
Ha mégis rászánom magam az internetes ismerkedésre, mert megkeres egy lány, akkor az első az, hogy lenyomozom Facebookon vagy Iwiw-en megtalálható-e, létező személy-e.
18/18 anonim válasza:
Lehet, hogy csak félénk, nem kell rögtön rosszra gondolni!
Én pl fél évig beszélgettem egy sráccal neten, mielőtt először találkoztunk, és engem is nehezen lehetett rávenni, nem olyan veszélytelen a netes ismerkedés, pláne nem egy lánynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!