Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyít a lány? Rövid a kérdés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyít a lány? Rövid a kérdés, nincs több kérdésem.

Figyelt kérdés
Neten megismertem egy aranyos és szép lányt 2 hete. azóta rengeteget beszélgettünk, de a számát még nem adta meg, a találkát napok múlva ígéri, de már 2x lemondta. elvileg ezen a héten találkozunk és beszélünk is telefonon. Nekem nagyon tetszik és tényleg komolyan gondolnám vele szerintem, de kezdem úgy érezni, hogy csak hülyít. Vagy vannak ennyire konzervatív lányok még? Szerintetek?
2013. febr. 5. 22:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Készülj fel rá, hogy el sem megy a találkozóra. Én a helyedben nem venném komolyan, bár te tudod 2 hét beszélgetés után érdemes-e vele kezdened.
2013. febr. 5. 22:12
 2/18 anonim ***** válasza:
Vagy netribanc vagy még korai ez neki. Ha az első opció, akkor csak neten van szája, találkozni nem akar, vagy fél. Ha a 2. akkor kicsit még várj, camozzatok, utána ha lát téged már nagyobb eséllyel indulsz.
2013. febr. 5. 22:13
 3/18 A kérdező kommentje:
Érdemes lenne ha igaz mind amit eddig beszéltünk, de lehet, hogy nem is létezik ez a lány! Én már erre is gondoltam. Ki tudja..de örülnék neki nagyon pedig.
2013. febr. 5. 22:14
 4/18 anonim ***** válasza:
Annyi biztos, hogyha neki is nagyon tetszenél, nem mondta volna le 2-szor is.
 5/18 A kérdező kommentje:
Ez a camozás még eszembe sem jutott, igazad van, köszi.. :)
 6/18 anonim ***** válasza:

Ne éld bele magad nagyon a dologba!

Valószínüleg csak szórakozik veled.Aki 2x is lemond egy randit,az nem konzervatív,hanem,csak szédíteni akar téged.

2013. febr. 5. 22:16
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy hülyít csak 2 hét után még nem biztos, hogy akar veled vagy bárkivel is találkozni. Lehet, hogy konzervatívabb is, de ha jól elbeszélgettek és úgy gondolod, hagyj még neki időd és kérdezd meg később újra. Ha akkor is nemet mondd mehet a levesbe! Ha meg nem akarsz várni akkor kocc! /Egyébként én is beszélgetek srácokkal de két hét után azért még nem találkozgatnék senkivel... max aki nem teljesen idegen számomra, egy helyen lakunk vagy ilyesmi/
2013. febr. 5. 22:16
 8/18 anonim ***** válasza:

2 hét nem sok idő.

Én szurkolok neked, hogy sikerüljön, de kevés az esély.

2x lemondta már, kicsit fura nem? elméletileg most találkoztok, ha most is lemondaná hagyd a francba..

2013. febr. 5. 22:17
 9/18 anonim ***** válasza:

Kár is volt végig olvasnom a kérdésed. Az első sor után biztos voltam a válaszomban.

A neten szinte csak hülyítés folyik. Még aki komolyan gondolja, az is beleesik abba hibába, hogy ha valaki nem tettszik, akkor azt valamilyen formában behü lyíti. Ezt egy társkereső klubban hallottam, amikor velem egykorú csajok beszélgettek. El is jöttem onnan.

2013. febr. 5. 22:20
 10/18 anonim ***** válasza:
Az elég furcsa,hogy többször is mondott már le találkozót.Óvatos légy,mert lehet,hogy átver!
2013. febr. 5. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!