Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jönne be?
Figyelt kérdés
Mennyi esélyem lehet a lányoknál? Nyugodt vagyok, de ha nem tetszik valami akkor azonnal megmondom azt, amit gondolok.Nem tartozom a hú de szép fiúkhoz bár nem is igazán vagyok ronda. Jó tanuló vagyok és komolynak tartom magam. Nem szoktam komoly bajokba keveredni és az egyik legmeghatározóbb bennem az az:ÁLLATOK, de nem cica meg ló hanem gyíkok, kígyók, halak, pókok, skorpiók meg társaik. Ilyen tulajdonságokkal valaki megtudna maradni mellettem? (A lények még soha nem ettek embert!)2013. febr. 5. 21:58
1/6 anonim válasza:
Engem különösebben nem zavarna. Nem félek tôlük.
2/6 anonim válasza:
Mennyi esélyed lenne? Hát ez az adott lánytól függ! Ha külsőleg bejössz neki, akkor nem hiszem, hogy ezekkel a tulajdonságokkal olyan nagy problémáid lehetnek. Sőt! Megmondod, ami nem tetszik, őszinteségre utal, ami számomra legalábbis nagyon fontos dolog! Az, hogy milyen állatokkal 'foglalkozol' sem gondolnám, hogy kizáró ok lenne. Szóval no problem! 26/N :)
3/6 anonim válasza:
Engem különösebben nem zavarnának ezek az állatok. Egy lánynak úgy kell elfogadnia téged ahogy vagy. Sőt így a leírtak alapján nem hiszem, hogy ne imponálj egy lánynak sem! Ha lesz is kiszemelted biztos nem azt fogja nézni, hogy milyen háziállatod van. Sőt lehet lesz olyan akinek ez jön be. A másik meg az őszinteségénél nincs fontosabb. Az én barátom is őszinte típus. Nem mindig tetszik amit mond,de elfogadom mert jobb mintha megjátszaná magát vagy hazudjon nekem! Szerintem ezek miatt nem kell aggódnod! :))
4/6 anonim válasza:
A kígyókat kifejezetten szeretem, a gyíkokat is imádom, a halak szerintem szép állatok, a többi bogár és a skorpió sem zavarna, ha nem kéne fogdosni. De ha meglátok egy pókot ugrálok, sikítozok és még leütni sem vagyok képes. Nemhogy álomra hajtsam a fejemet egy ilyen állat mellett. És gondolom nem kaszáspókokat tartasz, hanem óriási szőrös "állatkákat".
5/6 A kérdező kommentje:
Éppen az ágyam mellett vannak a pókók. Egy Brachypelma vagans és egy Psalmopoeus cambridgei.
2013. febr. 7. 21:27
6/6 anonim válasza:
Hát a képek alapján is kirázott a hideg. Az oké, hogy egy háztartásban a másik szobában van két ilyen "dög", de hogy az ágy mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!