Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogytudnám a régi érzéseket újra kiváltani belőle?
Nehéz kérdés, biztos sok dolog nyugtalanítja a barátnődet. Azt hiszem, az egyetlen megoldás az, hogy ezekben a dolgokban segítesz Neki. Ne erőltess semmit, legfőként ne erőltesd, hogy melletted döntsön. Te próbálj meg higgadt maradni, és minél nagyobb szabadságot adni Neki. Segíts a problémáiban, de várd meg, hogy Ő megoldja azokat, és soha ne szorítsd sarokba.
Légy nagyon türelmes, mert ha sok más gondja van, lehet, hogy egy ideig nem fogja tudni azokat megoldani. (Pl. ha a szüleivel él, akkor el kell viselnie azt, amit Ők csinálnak)
Szerintem, ha érzi az iránta való szeretetedet, és a békét ami felé irányul, akkor nem hiszem, hogy szakítani fog Veled. Később pedig, ha megoldódnak a problémái, újra olyan lehet a kapcsolatotok, mint régen.
Tudod, ez kicsit hasonló a mi történetünkhöz...
16 vagyok, a barátom 21 lesz...volt olyan mikor felmerült bennem, h mi lesz ha nem szakítunk (mert nagyon jól kijövünk, rég együtt vunk) de én még fiatal vagyok élni szeretném az életem, bulizni meg minden, nem akarom elkötelezni magam. Beparáztam, felmerült bennem a szakítás e miatt is meg családi okok miatt is... De 1 közös barátunk unszolására megbeszéltem vele...A párom könnyedén meg tudott nyugtatni, elmondta h mennyire fontos vagyok neki és ha nekem szabadságra van szükségem akkor ő hagy szabad teret stb. Azóta jobban odafigyel rám... Am csak 1 tipp -> Én szeretem ha mondjuk 1 parkban sétálunk vagy olyan helyen ahol sok a virág és a párom letép 1 szálat, mélyen a szemembe néz elmondja mennyire szeret,fontos vagyok neki...Akkor szoktam érezni azt a lángot mint az elején :)
Remélem, hogy sikerül és érezni fogja mennyire fontos a számodra!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!