Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogytudnám a régi érzéseket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogytudnám a régi érzéseket újra kiváltani belőle?

Figyelt kérdés
Arrol van szó hogy a barátnőm kb 2-3 napja megváltozott hirtelen egyik napról a másikra! Aztmondja hogy unalmas,meg most neméri azt mint régen, egyedül akar lenni, ő még fiatal, nemtudja magát elkötelezni és ezért olyanokat mondott ami egy végleges szakítással ér fel,és olyan rosszul érzem magam hogy én teljes szívből szeretem és egyszercsak rájön egy ilyen és csakúgy ellennék doba több mint 1 év után! de találkoztunk és beszéltem vele és nagynehezen sikerült összehozni hogy meglehetne mégegyszer próbálni a dolgot! Ő 17 én 21! De én most tehetetlennek érzem magam,és félek hogy ez megint előfog jönni nálla pár nap mulva és akkor nincs visszaút! Mit tudnék tenni ilyenkor? tudom közös programok meg ilyesmik, de lehet hogy benne nemlátom majd erre az akaratot! Tudom hogy nagyon rosszul döntene ha elhagyna,csak most nemlátja be, és az a legrosszabb hogy ez mögött más okok isvannak...családi meg stb,és nemtudok segiteni, de nemez lenne a megoldás szerintem amit ő akar! Hogytudnék belőle most olyan érzéseket kiváltani mint amit régen? Ma este együtleszünk bulizni, de fogalmam sincs hogy mit tudnék még neki mondani amitől tényleg rádöbbenne hogy talán tényleg csak múló gondolatok voltak csak amiket nekem mondott
2009. szept. 4. 13:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Persze lehet hogy nem múló gondolatok voltak és komolyan gondolta, de nemmerte kimondani nekem hogy szakitsunk, csak bizonytalan volt nagyon, ezért próbálok pozitivan gondolkozni egy kicsit!
2009. szept. 4. 13:31
 2/4 anonim válasza:

Nehéz kérdés, biztos sok dolog nyugtalanítja a barátnődet. Azt hiszem, az egyetlen megoldás az, hogy ezekben a dolgokban segítesz Neki. Ne erőltess semmit, legfőként ne erőltesd, hogy melletted döntsön. Te próbálj meg higgadt maradni, és minél nagyobb szabadságot adni Neki. Segíts a problémáiban, de várd meg, hogy Ő megoldja azokat, és soha ne szorítsd sarokba.

Légy nagyon türelmes, mert ha sok más gondja van, lehet, hogy egy ideig nem fogja tudni azokat megoldani. (Pl. ha a szüleivel él, akkor el kell viselnie azt, amit Ők csinálnak)

Szerintem, ha érzi az iránta való szeretetedet, és a békét ami felé irányul, akkor nem hiszem, hogy szakítani fog Veled. Később pedig, ha megoldódnak a problémái, újra olyan lehet a kapcsolatotok, mint régen.

2009. szept. 4. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mondj semmit. Felesleges. Inkább ha este úgyis együtt buliztok akkor menj oda hozzá öleld meg , csókold meg , próbálj meg nem a nyakán lógni, hiszen még tényleg fiatal. Szerintem ne is gondolkodj ezen a dolgon hiszen úgyis ő fogja majd eldönteni, ne mutasd kii mindenkinek hogy mennyire fáj és rossz mert ha csak sajnálatból bele megy a másik esélybe akkor az 100x rosszabb lesz :S Próbáld vele éreztetni hogy szüksége van rád. Biztos voltak/vannak olyan dolgok amiket együtt csináltatok. Emlékeztesd erre. :)
2009. szept. 4. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudod, ez kicsit hasonló a mi történetünkhöz...

16 vagyok, a barátom 21 lesz...volt olyan mikor felmerült bennem, h mi lesz ha nem szakítunk (mert nagyon jól kijövünk, rég együtt vunk) de én még fiatal vagyok élni szeretném az életem, bulizni meg minden, nem akarom elkötelezni magam. Beparáztam, felmerült bennem a szakítás e miatt is meg családi okok miatt is... De 1 közös barátunk unszolására megbeszéltem vele...A párom könnyedén meg tudott nyugtatni, elmondta h mennyire fontos vagyok neki és ha nekem szabadságra van szükségem akkor ő hagy szabad teret stb. Azóta jobban odafigyel rám... Am csak 1 tipp -> Én szeretem ha mondjuk 1 parkban sétálunk vagy olyan helyen ahol sok a virág és a párom letép 1 szálat, mélyen a szemembe néz elmondja mennyire szeret,fontos vagyok neki...Akkor szoktam érezni azt a lángot mint az elején :)

Remélem, hogy sikerül és érezni fogja mennyire fontos a számodra!! :)

2009. szept. 4. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!