Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindent tudnunk kell egymásról?
Szia!
Mi is megbeszéltünk/megbeszélünk mindent a párommal. Ahogyan előttem is írták, én is tudom, hogy kikkel volt együtt, miért szakítottak, kikkel volt egy éjszakás kalandja, kiket szédített, és ő is tudja ezeket mind rólam. Nincsenek titkaink, olyan dolgok akár a múltunkban és a jelenünkben amit titkolnánk a másik elől, vagy ne tudnánk megbeszélni. Szerintem ez a normális, nem látok ebben semmiféle problémát. Ezzel fejlődni is tudunk, hogy esetleg mit rontottunk el az előző kapcsolatainkban, a mostani kapcsolatunkban is felmerül-e ugyanaz a probléma, hogyan tudjuk orvosolni és közösen megbeszélni stb.
Nálam valahogy alap, hogy ismerem a párom múltját, hogy milyen volt, mert a múltja is a része, és esetleg hatással lehet a jelenére, a közös jelenünkre/jövőnkre...
"én is tudom, hogy kikkel volt együtt, miért szakítottak, kikkel volt egy éjszakás kalandja, kiket szédített"
Nevüket,és születési dátumokat is tudsz?
Szerintem ez már lényegtelen,és túlzás!
Ráadásul azt is tudni hogy kikkel volt előtted egyéjszakás kalandja......
Mi 25 éves házasok vagyunk, de pontosan én se tudom, hány lánnyal volt előttem.
Túl sokkal biztos nem, mert 17 évesek voltunk, mikor megismerkedtünk.Volt egy nagy csalódása,az biztos.
Annyira nem forszíroztam, bár kíváncsi vagyok, voltam.Ő is elég zárkózott etéren.
tehát ezt nem értem...felmerül a téma,és akkor, "na hány barátnőd volt?kit szédítettél?ovis,iskolás,előző szerelmeid?
kalandok?mennyi volt?"
én ezt rettenetesen túlzásnak tartom,én erről egy kapcsolatomban sem beszéltem,nagyon max az előző ex került szóba,de az is nagyon ritkán,és ebből sosem volt gond...
"én is tudom, hogy kikkel volt együtt, miért szakítottak, kikkel volt egy éjszakás kalandja, kiket szédített"
Én azt mondom hogy egy kapcsolat alapja a bizalom,de ilyen részletesen tudni hogy kikkel volt jóban.......szerintem is enyhén túlzás!
Azért van amiről nem feltétlenül szükséges tudni,ezekhez neked semmi közöd,jóval előtted történtek,tehát tök jogos lenne ha azt mondaná,hogy "ne haragudj,de erről nem fogok beszélni!"
#11-es vagyok.
Ez nekem sem probléma, és neki sem, hogy ennyire ismerjük egymás múltját. Megbeszéltük, természetesen azért nem olyan részletesen, hogy már abba is belementünk, hogy hányszor feküdt le x-el, hányszor y-al stb. Hogy jött szóba? Úgy, hogy elkezdte mesélni, hogy mit meg nem csinált az exeivel, anno miket kamuzott össze egy-egy lánynak, és akkor már nekem is jutottak eszembe sztorik, és tök természetes módon elkezdtünk mesélni egymásnak, és nem csak az exeket, hanem hogy mondjuk milyenek voltunk tiniként.
Több mint 1 éve vagyunk együtt, sosem vágtuk egymás fejéhez a múltat, eszünkbe sem jutna. Abban igazatok van, hogy nem minden ember szereti ha a párja ennyi mindent tud, van akivel meg lehet beszélni és van akivel nem, mindenki más. Nálunk nem volt probléma, és szerintem sokkal jobban ismerem a párom, mint előttem akármelyik exe, de hozzátenném, hogy nem csak azért mert ismerem a múltját. Több mint 1 éve vagyunk együtt, tökéletesen működik a kapcsolatunk. Nyilván ha közölte volna vagy közlöm, hogy a múlt tabu, akkor nem kérdezünk, nem beszélünk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!