Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindent tudnunk kell egymásról?
Szerintem nem látod rosszul.
Én úgy gondolom, hogy a múlt az hozzánk tartozik, visszük magunkkal és megosztjuk a párunkkal.
Nyilván, ha neki kellemetlen az exéről mesélnie, elrendezi egy mondatban, kettőben őszintén, aztán nem beszéltek róla. Gondolom nem minden nap téma...
Én mindent tudok a páromról, tényleg semmi titka nincs előttem, ahogyan nekem se előtte. Tudom, hogy háromévesen mi volt az oviban és tudom, hogy 18 évesen ki volt a csaj, akit szédített. Szerintem ez így van rendjén, nem értem minek kell titkolózni. Ha nem a páromra, kire tartozik a múltam?
Szerintem egy jó párkapcsolatban nem szabad legyenek titkok, tabu témák...
22-L
Szerintem alapból nem nagy dolog erről beszélni, nyilván nem ilyen intim kérdéseket feszeget az ember, bár vannak, akik azt is megbeszélik.
Ha így támad, akkor van valami "rejtegetnivalója". Nem kell nagy számra gondolni, csak valami amit cikinek tart, zavarba hozza vagy ilyesmi. Ki hogy reagálja le az ilyesmit, pl. nekem mikor megjön és a párom nyúlkálna, akkor sokszor felcsattanok, hogy nem igaz, hogy mi a fenét nyúlkál már. Érted, nem azt mondom, hogy hé szivi, van egy nagy csomag a lábam között és tiszta gáz, ne nyúlkáljál már nem kell azt neked kitapogatni. Nem az, hogy zavar, meg utálom, meg ez csúnya dolog, de zavarba hoz vele, és ilyen hülyén reagálom le. Vagy pl. anyám a múltkor kérdezett valamit, hogy de hát mért nem megyünk el megnézni, hogy milyenek vannak és arra is felcsattantam, hogy jaj nem igaz, mit kell erőltetni, hagyjon már békén ezzel, majd elmegyünk valamikor, ráér, holott, az igazság az, hogy nincs rá pénzem és nem szeretek úgy menni, meg nem is akartam ezt megmondani neki, mert olyan izé, így megint csak ilyen hülyén reagáltam le.
Szerintem valami "izé" dologra tapintottál rá, amivel úgy van, hogy jaj tiszta cikis, úristen, hagyjon már békén, biztos nem égetem magam azzal, hogy elmesélem..
"szerinte semmi közünk egymás életének azon részéhez, amikor nem tartoztunk még össze."
én sem szeretem ha az exekről faggatnak,ráadásul volt már olyan,hogy addig-addig faggatott,kérdezősködött,amíg beadtam a derekam,meséltem neki,aztán persze meg jól megsértődött..... már mikor láttad hogy kényelmetlenül érzi magát,abba kellett volna hagynod,és témát váltani!
Mit érdekel az exe?
Veled van együtt,nem?
Nálunk néha előkerült a téma, de nagyon keveset tudok az exeiről. Anno még kevesebbet is vallott be, aztán helyesbített 2 év múlva :D Nekem így jó, hogy nem tudok ezekről a dolgokról, nem akarom magam minden második nővel összehasonlítani, mert azzal csak magamnak ártok folyamatosan. Én nem szoktam őt elszámoltatni, szoktunk külön bulizni, nem mondom, hogy maximálisan megbízom benne, de próbálok. Ha meg nem szolgál rá, akkor mehet isten hírével, bár én összeszakadnék lelkileg az esetleges hiányától.
Lényeg a lényeg: nem tudok róla mindent, de úgy gondolom, több mint 4 év alatt kiderülne róla, hogy rossz vagy felelőtlen, komolytalan szándékai vannak. Ha meg az ellenkezőjét tapasztalnám, akkor rájönnék, hogy mennyire nem vagyok jó emberismerő...
Egy korábbi válaszadóval kapcsolatban: mi sem pukizunk egymás előtt, nem nagyon értem, hogy ez miért fontos a bizalom illetve a kapcsolat harmóniájának szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!