Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne fejleszteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DR.senkiházi kérdése:

Hogy lehetne fejleszteni a bizalmunkat egymás felé?

Figyelt kérdés

Mikor a másik lemegy faceről pl. akkor mindig rá 5 percre visszamegy a másik,hogy megnézze,hogy nem ment-e vissza meg,hogy a másik vajon titkolózik-e,megbeszélünk mindent csak ott van mindkettőnknél ez az érzés és nagyon rossz.

Mindketten nagyon szeretjük egymást nagyon hosszú távra tervezünk és 3 hónapja vagyunk együtt.

2013. febr. 5. 00:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem el kene kezdenetek beszelgetni errol es probaljatok meg kibirni anelkul hogy nem mentek fel es ha a masik fent van akkor mit ereztek? feltekenyek vagytok vagy feltek attol hogy massal beszelel talan?es a legjobb gyors megoldas hogy egyszerre leptek le mindenhonnan es biztok a masikba es masnap megkerdezitek egymastol hogy fel lepette es ha oszintek vagytok egymashoz akkor elmondja es ha egyikotok se lepett fel akkor meg van oldva :)
2013. febr. 5. 00:26
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi ez jó :)
2013. febr. 5. 00:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Mintha csak én irtam volna a kérdést :D .. Hidd el én is ilyen vagyok :):( .. persze én nem szoktam úgy nézegetni hogy fentvan-e még vagy valami de volt már rá példa hogy néztem .. én sem tudtam aludni ő sem és ugyanabban az időben visszajöttünk :D ..én már voltam többször is az ő facebook.ján ,hát a régi üzenetei miatt majdnem szétmentünk mert olyanokat irkált más lányoknak mint pl nekem is és nagyon ideges lettem meg minden de pici idő után már jobb és jobban bízok benne mint pl 3 hónappal azelőtt .. és mi is hosszútávra tervezzük 4 hónapja vagyunk együtt ő 19 éves én 16 :)
2013. febr. 23. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!