Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon meggondolja még magát?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meggondolja még magát? Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy lány akit kb 10-12 éve "ismerek", de még csak egy hónapja kezdtünk el beszélgetni. Nagyon jó fejnek tart, meg szerintem szeret is velem beszélgetni...

De nekem meg nagyon tetszik.

Beszéltünk erről, de mondta, hogy nem tud rám tekinteni csak barátként... szeretnék tenni ellene!

Volt már egy pár barátnőm, meg sokáig is tarottak, ahoz képest, de ez a lány más. És nincs ötletem.

Mit tehetnék? Milyen tanácsokat ajánlottok?

Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat, előre is.

18/F

2013. febr. 4. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérj tőle csak egy esélyt,úgy,hogy ha az után sem szeretne semmit,akkor maradhattok barátok,mintha mi sem történt volna.
2013. febr. 4. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanazt javaslom, amit a 23:06-os, csak annyival kiegészítve, hogy ÉLŐBEN és ne a neten. Erről a "maradjunk barátok"-dologról tudnék egy-két szót mondani, de mindenkinél máshogy műxik. Remélem, nálad majd jól sül el, ha sz*rul jön ki.
2013. febr. 5. 06:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsó... mondhatnád nyugodtan azokat a dolgokat.. :)

2013. febr. 5. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Oké... elmondok egy variációt.

Ha barátok maradtok, és időnként találkoztok, végig kell hallgatnod, ahogy az éppen aktuális pasijáról mesél. A testi kontaktust nem szabad más értelemmel felruházni, mint ami. Pedig lehet, hogy szeretnéd, ha egy ölelés, vagy egy puszi többet jelentene. Előfordulhat, hogy közben hamis ábrándokba ringatod magad, hogy pl. egyszer mégis csak beléd szeret valamilyen tettedért, ajándékodért... Ilyesmik. Egy-egy ilyen tali után én kegyetlenül sz*rul éreztem magam, úgyhogy ha még egyszer friendzone-ba kerülök, inkább azt mondom, hogy kösz, de nem, inkább kerüljük el egymást. De ez csak az én történetem...

2013. febr. 5. 16:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Hm.. köszönöm a válaszod! Igazad van, teljes mértékben... :/
2013. febr. 5. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!