Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meggondolja még magát? Mit tehetnék még?
Az a helyzet, hogy van egy lány akit kb 10-12 éve "ismerek", de még csak egy hónapja kezdtünk el beszélgetni. Nagyon jó fejnek tart, meg szerintem szeret is velem beszélgetni...
De nekem meg nagyon tetszik.
Beszéltünk erről, de mondta, hogy nem tud rám tekinteni csak barátként... szeretnék tenni ellene!
Volt már egy pár barátnőm, meg sokáig is tarottak, ahoz képest, de ez a lány más. És nincs ötletem.
Mit tehetnék? Milyen tanácsokat ajánlottok?
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat, előre is.
18/F
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó... mondhatnád nyugodtan azokat a dolgokat.. :)
Oké... elmondok egy variációt.
Ha barátok maradtok, és időnként találkoztok, végig kell hallgatnod, ahogy az éppen aktuális pasijáról mesél. A testi kontaktust nem szabad más értelemmel felruházni, mint ami. Pedig lehet, hogy szeretnéd, ha egy ölelés, vagy egy puszi többet jelentene. Előfordulhat, hogy közben hamis ábrándokba ringatod magad, hogy pl. egyszer mégis csak beléd szeret valamilyen tettedért, ajándékodért... Ilyesmik. Egy-egy ilyen tali után én kegyetlenül sz*rul éreztem magam, úgyhogy ha még egyszer friendzone-ba kerülök, inkább azt mondom, hogy kösz, de nem, inkább kerüljük el egymást. De ez csak az én történetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!