Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kizáró ok ha egy pasi csúnyán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok ha egy pasi csúnyán beszél?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú: nagyon rendes, imádom hogy jókat lehet vele hülyülni, mióta ismerem szimpatikus. De nagyon csúnyán beszél, mármint annyira ami már nekem is sok. Ez más lánynál kizáró ok lenne? Vagy emiatt ne szalasszam el?
2013. febr. 4. 21:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Azért na... én mindenféle nagyképűség nélkül állíthatom, hogy eléggé művelt vagyok, intelligens, bő a szókincsem, normális családban nőttem fel, normális környéken, egyetemet végeztem, ennek ellenére meglehetősen mocskos a pofám, naponta 25x biztos kicsúszik egy b*zdmeg, k*rva élet, meg hasonlók. Tetszik, nem tetszik, ez van, tőlem mindenki megszokta már, és senkit nem zavar a környezetemben, aki szeret, az meg így szeret. :D
2013. febr. 5. 00:06
 22/24 anonim ***** válasza:
...de a "dugás" szót például nem használom a "szex" helyett, mert az nem csak parasztul, de k*rva idiótán is hangzik. Utolsó voltam, sziasztok :D
2013. febr. 5. 00:08
 23/24 anonim ***** válasza:

Józsi bácsi, azt mondják, h. nagyon szegényes a szókincse. Ez igaz?

-Egy f.szt!

2013. febr. 5. 00:09
 24/24 anonim ***** válasza:

Ha tudod tolerálni, s annyira nem vészes, akkor ne szalaszd el. Neked kell tudnod, h mi az elfogadható, főleg hosszútávon.

Én is, Kedvesem♥ is, szoktunk néha csúnyán beszélni, nekünk nem gond, hisz elfogadjuk egymást, olyannak amilyen.

2013. febr. 5. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!