Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok ha egy pasi csúnyán beszél?
Nem, nem velem kapcsolatban használja. Hanem úgy általánosságban használja ezt a szót magára a cselekvésre :D
Csak amúgy meg bírom őt. De ha esetleg lenne valami belőle közöttünk, megpróbálnám rávenni hogy vegyen vissza kicsit...Mondjuk nem tudom ez működik-e.
Kizáró ok ha egy pasi csúnyán beszél?
Egy jó nagy k***a f*szt, hogy a p*cs**a lenne már kizáró ok b***meg? Egyébként én soha nem beszélek csúnyán, szókincs hiányt jelent, ha nem tud mást mondani, tölteléknek megteszi. Igazából te döntöd el.
Na igen a sulival lusta volt, de dolgozik már, leérettségizett. A kedvesség megvan benne, meg társasági ember, sokakkal jóban van. Az egyik barátnőm mikor megtudta hogy randizgatunk, azt mondta hogy "Vele? Őt nagyon kedvelem, rendes fiú nagyon" mert amúgy tényleg az, segítőkész meg ilyesmi.
Én az olyanoktól vagyok rosszul akik ilyen mindenkit kigúnyolós emberek, kötekedők stb. Na ő nem ilyen. Ő inkább azokkal van jóban, akik amolyan "kirekesztetettek". Soha sem hallottam hogy megbántott volna valakit.
Szóval van benne jó is, meg rossz is. 20 éves lesz egyébként. Na de tényleg mérlegelni kell.
Köszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!