Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kizáró ok ha egy pasi csúnyán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok ha egy pasi csúnyán beszél?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú: nagyon rendes, imádom hogy jókat lehet vele hülyülni, mióta ismerem szimpatikus. De nagyon csúnyán beszél, mármint annyira ami már nekem is sok. Ez más lánynál kizáró ok lenne? Vagy emiatt ne szalasszam el?
2013. febr. 4. 21:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem, nem velem kapcsolatban használja. Hanem úgy általánosságban használja ezt a szót magára a cselekvésre :D

Csak amúgy meg bírom őt. De ha esetleg lenne valami belőle közöttünk, megpróbálnám rávenni hogy vegyen vissza kicsit...Mondjuk nem tudom ez működik-e.

2013. febr. 4. 22:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Azok alapján, amit írsz, egy ez suttyó gyerek. Link, lóg az iskolából, kötőszóként használja a b*zmeget... Engem taszítanak a prosztók.
2013. febr. 4. 22:23
 13/24 anonim ***** válasza:

Kizáró ok ha egy pasi csúnyán beszél?

Egy jó nagy k***a f*szt, hogy a p*cs**a lenne már kizáró ok b***meg? Egyébként én soha nem beszélek csúnyán, szókincs hiányt jelent, ha nem tud mást mondani, tölteléknek megteszi. Igazából te döntöd el.

2013. febr. 4. 22:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Ja és azt külön utálom, ha valaki a "d*gni" szót használja a szexre. Annyira primitív, egyszerűen gusztustalan.
2013. febr. 4. 22:24
 15/24 A kérdező kommentje:
Na igen, akkor más is így van vele...
2013. febr. 4. 22:27
 16/24 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján a pasi kicsit par@szt. Ehhez járul még hozzá az,hogy link és lusta.Amúgy nem tudom,milyen a személyisége,mennyire jószívű,mennyire tisztelettudó másokkal szemben,milyen a hozzáállása az élethez és az emberekhez,stb. Ezeket is vedd figyelembe,ha döntesz!
2013. febr. 4. 22:47
 17/24 A kérdező kommentje:

Na igen a sulival lusta volt, de dolgozik már, leérettségizett. A kedvesség megvan benne, meg társasági ember, sokakkal jóban van. Az egyik barátnőm mikor megtudta hogy randizgatunk, azt mondta hogy "Vele? Őt nagyon kedvelem, rendes fiú nagyon" mert amúgy tényleg az, segítőkész meg ilyesmi.

Én az olyanoktól vagyok rosszul akik ilyen mindenkit kigúnyolós emberek, kötekedők stb. Na ő nem ilyen. Ő inkább azokkal van jóban, akik amolyan "kirekesztetettek". Soha sem hallottam hogy megbántott volna valakit.

2013. febr. 4. 22:56
 18/24 A kérdező kommentje:

Szóval van benne jó is, meg rossz is. 20 éves lesz egyébként. Na de tényleg mérlegelni kell.

Köszi a válaszokat!!

2013. febr. 4. 22:58
 19/24 anonim ***** válasza:
pénze legalább van
2013. febr. 4. 23:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Azt is gondold végig, hogy te milyen körökben mozogsz. Én biztos nem tudnék felvállalni egy suttyógyereket, akármilyen kedves is. Tudod, embert barátjáról... (mondjuk én sose vonzódtam az ilyen tróger pasikhoz)
2013. febr. 4. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!