Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok ha egy pasi csúnyán beszél?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú: nagyon rendes, imádom hogy jókat lehet vele hülyülni, mióta ismerem szimpatikus. De nagyon csúnyán beszél, mármint annyira ami már nekem is sok. Ez más lánynál kizáró ok lenne? Vagy emiatt ne szalasszam el?2013. febr. 4. 21:58
1/24 anonim válasza:
Mennyire csúnyán? Miket mond pl? Engem talán akkor zavarna ha velem is úgy beszél...
2/24 anonim válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben és nélam kizáró ok volt. Nem bántam meg.
25L
3/24 anonim válasza:
Attól függ mennyire beszél csúnyán és miket. A minimális még bele fér, de amúgy nem!
4/24 anonim válasza:
Neked kell eldöntened, hogy belefér-e vagy nem. Nem azon fog múlni a kapcsolatotok, hogy más nő hogy viszonyul a káromkodó férfiakhoz. De esetleg finoman jelezheted is neki ,hogy beszéljen szebben és választékosabban.
5/24 anonim válasza:
Én mindig rászólok a páromra, hogy hagyja már abba a káromkodást, akkor is így tettem, amikor még nem voltunk együtt. Engem kifejezetten idegesít, így a jelenlétében igyekszik kontrollálni magát. Egyébként nem vészesen mocskos a szája szerencsére.
6/24 anonim válasza:
Többnyire a csúnya beszéd kulturálatlanságra utal, neked kell döntened, hogy zavar e téged.
7/24 anonim válasza:
A stílus maga az ember.Ha minden második szava káromkodás,az sokat elárul az intelligenciájáról is.Te ismered,döntsd el,mennyire súlyos a helyzet.
8/24 A kérdező kommentje:
Hát olyanok hogy: "bzmeg már megint elfelejtettem" , "kva mérges vagyok" meg akkor rendszeresen használja a "dgni" szót meg ilyenek. Fuhh így leírva is gáz, mert igaz hogy én lány vagyok, de én nem szoktam azért annyira csúnyán beszélni. Persze szoktam ha mérges vagyok, de mások előtt nem nagyon.
De amúgy meg intelligensnek tartom legtöbbször :D Vagyis néha linkeskedik, de ami érdekli arról tájékozott. Mondjuk ilyen sulival kapcsolatos dolgok soha sem érdekelték, sokat lógott meg ilyenek. Ja, focista ha ez számít :D
2013. febr. 4. 22:15
9/24 anonim válasza:
Nekem ezek nem vészesek.. dugni? mármint veled kapcsolatban is használja? annak mondjuk nem örülnék túlzottan de a többi engem nem zavarna.
10/24 anonim válasza:
ja, hogy focista...akkor nem is csodálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!