Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sertodtem meg szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sertodtem meg szerintetek? :s

Figyelt kérdés
Tegnap elott tortent egy es mas a baratommal (petting; az aktus is megtortent volna, de csak a lyukhoz tette a peniszet,nem engedtem tobbet...es nem folyt a ver) es a tegnap felhozta a temat, hogy en ezelott azt mondtam neki hogy szuz vagyok.Mondtam neki hogy igen ... es? Es akkor csak vigyorgott, es azt mondta hogy nem ugy latszott. Kerdeztem tolle, hogy nem hiszed hogy az voltam, es csak mosolygott es mondta hogy hat azt nem mondta. es felhuztam magam, elkezdtem a sirast. nem meg szoltam egy szot sem. hazamentem. utana irt smst, hogy nem ugy ertette, hanem hogy ezelott "nyultam e mar magamhoz".azota nem beszltunk, es o is meg van sertodve :| . En kene bocsanatot kerjek? vagy mit csinalajk? Szeretem ot. :|
2009. szept. 4. 11:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat. Igazad van utolso valaszolo :) koszi
2009. szept. 4. 11:59
 12/18 anonim ***** válasza:

Abszolút túlreagáltad, de nem baj. Kérjen csak ő bocsánatot, mert amúgy tényleg bunkó volt. A TÚL-reagálás épp azt jelenti hogy az érzelmi reakció jogos volt, legfeljebb a mértéke nem. Szerintem ne engedj amíg töredelmesen bocsánatot nem kér. (a nem úgy gondoltam nem bocsánatkérés, vigyázz, az azt jelenti nincs miért bocsánatot kérni, ez meg ebben a formában nem igaz)

Ma már másnak is írtam ezt: Amíg nálad a punci, addig te vagy a főnök. A kis hülyének, aki azt hiszi mindent tud is jobb ha minél előbb megtanul néhány alap igazságot a párkapcsolatokról. Sőt a szexről sem ártana. Mit várt, hogy behatolás nélkül vérezni fogsz? Ha rendesen felizgatna behatolással is csak alig-alig. Mit tud ez a nőkről amit nem apu ágy alatt tartott tuttifruttiparty-jaiból tanult? (28/F)

2009. szept. 4. 12:02
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj azért amit most fogok írni. Először is tanulj meg helyesen írni. Ékezetekkel. Elég nehéz olvasni.

A kérsésedre a válasz az, hogy kicsit túlreagáltad. Nem kellett volna mindjárt sírni, hanem szép nyugodtan megmondadni IGEN TE VOLTÁL AZ ELSŐ. Nem mindneki vérzik mikor elveszti a szűzességét.

2009. szept. 4. 12:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja és ez lemaradt. Nem kell bocsánatot kérdned ha nem érzed úgy, hogy kellene. Nyugodtan megírhatod neki. Még annyit, hogy megkérdezném tőle " megbántottalak én is valamivel?" Mivel ő is megsérdötött.
2009. szept. 4. 12:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg Vele higgadtan, hogy valamit félreértett.
2009. szept. 4. 12:30
 16/18 A kérdező kommentje:
jo, nincs magyar karakterem :) koszonom a tobbi valaszt is.
2009. szept. 4. 12:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Elég buta a barátod. Attól, hogy odateszi a lyukhoz, még nem szakítja át a szűzhártyádat. Ennyi erővel amikor kitörlöd is vérezned kéne... Amúgy ha akkor sem vérzel majd, ha behatol, akkor sem lehet egy szava sem, mert nem mindenki vérzik. Mind a ketten elég éretlenek vagytok még a szexhez ha ezt se tudjátok. Mellesleg mind a ketten túlreagáltátok.
2009. szept. 4. 14:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor találkozz vele, és öleld át:)
2009. szept. 4. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!