Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még barátom? Mi nem stimmel velem?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem vagyok olyan szép, de a szépség relatív, szerintem nem vagyok annyira vészesen ronda. Nem öltözködöm túl kihívóan, de stílusos vagyok, nem oltok be másokat, és nem szórakozok mások nyomorán. Szerintem törődő vagyok, és egyáltalán nem unalmas személyiség. Mi a baj velem? Lehet, hogy azt mondjátok, hogy korai még "pasizni"? de ebben a világban nem ez a korai fiúzás. Kérlek írjatok! 15/L2013. febr. 4. 20:33
1/7 anonim válasza:
Honnan tudjuk? 15 éves vagy még rengeteg időd van. Van valami jogszabály arról hogy a 15 évet betöltött leánynak barátja kell hogy legyen????
2/7 anonim válasza:
15 évesen ne a pasizáson járjon az eszed hanem legyél még gyerek mert még az vagy!!!!!!
3/7 anonim válasza:
Ugyanezt a kérdést majd 40 évesen tedd fel.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy sok 15 évesnek van a mai világban barátja, de ha jobban belegondolunk ők olyanok is amilyenek. Persze tisztelet a kivételnek.
Nem kell semmit erőltetned, nagyon fiatal vagy, ne másokból indulj ki. Ha eljön az ideje úgyis megismerkedsz valakivel, aki elnyeri a tetszésedet.
5/7 anonim válasza:
Lehetsz csúnya,defektes,nagyon válogatós,extra visszahúzódó,vagy csak simán nem a környékeden levő fiúk ízlésének felelsz meg.
Általában ezek szoktak lenni.
Vagy marha irritáló vagy(ilyennel is találkoztam).
6/7 anonim válasza:
Talán éppen azért mert túl görcsösen szeretnéd?
7/7 A kérdező kommentje:
igen, eléggé rágörcsölök, de ezt nem tudom megmásítani.
2013. febr. 4. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!