Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik többsége miért csak a szexpartnert látja a nőben? Miért nem veszi észre a kedvességet, figyelmességet, segítőkészséget stb? Tényleg ilyen "szennyes" világban élünk?
Eleonóra25
Köszi szépen! Igyekszem kitartani az elveim mellett, bár olykor nehéz és mára kialakult bennem egy kis félsz, hogy egy-egy randi alkalmával mitévő legyek. Nem könnyű már felismerni, hogy mire vágynak a lányok, mert sokan nehezen nyílnak meg. Nem tudom ez a sok csalódás miatt van-e, vagy szimplán próbálnak néhányan felvenni egy páncélt a személyiségükre, de így olykor hiába vagyok nagyon korrekt és őszinte, hiteltelennek tűnhet.
Nem a jóképűségen múlik ez szerintem, hanem hogy kit milyen jellemmé formált a környezete, az addigi élete.
A legnagyobb hiba manapság az a féltékenység, féltékenyek az emberek arra, akiket szép lányok vesznek körül, akik olyan nőkkel lépnek le akik őt visszautasítják, sőt azokra is féltékenyek akik neattán csak szexelni jönnek össze. Mert mondjuk neki ez sem jött össze.
Ez nőknél ugyanúgy fent áll csak ők nem mondják így ki mint a férfiak! azaz nagyon kevesen.
Attól h valaki jóképűbb attól még ugyanúgy lehet neki is hosszú kapcsolata ő is akarhat komolyabbat, csak annyi a különbség, lehet ez most általánosan fog hangzani de max előbb összejön neki, de ez sem tuti mert lehet h a nő nem képes hinni neki.
lényeg, hogy ugyanúgy kellünk a nőknek ahogyan mi kellünk nekik csak ők nem mondják ki. mint ahogy az ezen az oldalojn is tapasztalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!