Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik többsége miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége miért csak a szexpartnert látja a nőben? Miért nem veszi észre a kedvességet, figyelmességet, segítőkészséget stb? Tényleg ilyen "szennyes" világban élünk?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 18:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Lol, Én kedves vagyok, figyelmes, segítőkész, és az összes lány leszar!!! 25 F
2013. febr. 4. 19:29
 22/31 anonim ***** válasza:

Eleonóra25

Köszi szépen! Igyekszem kitartani az elveim mellett, bár olykor nehéz és mára kialakult bennem egy kis félsz, hogy egy-egy randi alkalmával mitévő legyek. Nem könnyű már felismerni, hogy mire vágynak a lányok, mert sokan nehezen nyílnak meg. Nem tudom ez a sok csalódás miatt van-e, vagy szimplán próbálnak néhányan felvenni egy páncélt a személyiségükre, de így olykor hiába vagyok nagyon korrekt és őszinte, hiteltelennek tűnhet.

2013. febr. 4. 19:45
 23/31 A kérdező kommentje:
Ebben tévedsz.Egyáltalán nem a jóképű pasikkal állok szóba.Sőt!A jóképű pasik többsége tudja magáról hogy jók az adottságai.Ezért sokszor visszaélnek vele,illetve a legtöbb jó pasi hozzá illő barbibabát keres.Lehet ez megint általánosítás.Lehet ezt is támadni!
2013. febr. 4. 19:54
 24/31 anonim ***** válasza:
Hát ha támadási felületet adsz nekik fogják is...
2013. febr. 4. 19:57
 25/31 anonim ***** válasza:
Márpedig a kevésbé jóképű pasik általában jobban megbecsülik a lányokat. A másik lehetőség, h te vagy az, aki tényleg csak szexpartnernek alkalmas.
2013. febr. 4. 19:57
 26/31 anonim ***** válasza:
Fölöslegesnek tartom egyébként a vitát arról ki jó pasi és ki jó nő és fordítva... mindenkinek más és más...
2013. febr. 4. 20:00
 27/31 anonim ***** válasza:
70%

Nem a jóképűségen múlik ez szerintem, hanem hogy kit milyen jellemmé formált a környezete, az addigi élete.

2013. febr. 4. 20:02
 28/31 anonim ***** válasza:
A jóképűségen is legalább annyira múlik. Minél jobban néz ki vki, annál könnyebben kap nőt, tehát logikus, h kevésbé becsüli meg, úgyis tud helyette másikat szerezni.
2013. febr. 4. 20:11
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha szereti, miért ne becsülné meg? Kinek jutna eszébe (normális esetben) eldobni magától valakit, ha szereti?
2013. febr. 4. 20:13
 30/31 ASOT ***** válasza:

A legnagyobb hiba manapság az a féltékenység, féltékenyek az emberek arra, akiket szép lányok vesznek körül, akik olyan nőkkel lépnek le akik őt visszautasítják, sőt azokra is féltékenyek akik neattán csak szexelni jönnek össze. Mert mondjuk neki ez sem jött össze.

Ez nőknél ugyanúgy fent áll csak ők nem mondják így ki mint a férfiak! azaz nagyon kevesen.

Attól h valaki jóképűbb attól még ugyanúgy lehet neki is hosszú kapcsolata ő is akarhat komolyabbat, csak annyi a különbség, lehet ez most általánosan fog hangzani de max előbb összejön neki, de ez sem tuti mert lehet h a nő nem képes hinni neki.

lényeg, hogy ugyanúgy kellünk a nőknek ahogyan mi kellünk nekik csak ők nem mondják ki. mint ahogy az ezen az oldalojn is tapasztalható.

2013. febr. 5. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!