Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám tartosabbá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám tartosabbá tenni a beszélgetésünket a lánnyal?

Figyelt kérdés
nagyon jokat tudunk beszélgetni de valamikor meg sokat halagatunk olyankor meg mindig azt mondja a csaj hogy mondjak valami szépet vagy valami vidámat! milyen szépet vagy vidám dolgot mondjak neki????

2013. febr. 4. 16:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Általánosítás... én nem vagyok ilyen :)
2013. febr. 4. 17:25
 12/17 A kérdező kommentje:
na akkor bizonyisd be hogy terád nem igaz ez az állitás!!! ad meg a számod és meglásuk hogy te is csak halgatni fogsz vagy azért beszélni is!!!!!!! :)) na mit szolsz?????
2013. febr. 4. 17:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Háhh... igen jó beszélőkével vagyok megáldva, ezért ha rá vagyok hangolódva valakire és élvezem a társaságát, a vele való beszélgetést akkor akár órákig tudom nyomni a szöveget!

Kedves a számomat nem szoktam osztogatni, sorry, am meg ha megadnám sem látnád, hogy mennyire menne nekem a beszéd, max hallanád... :)

2013. febr. 4. 17:39
 14/17 A kérdező kommentje:
én egy cseppet sem bánnám ha sokkáig beszélnénk!! sőt kifelyezetten élvezném egy ilyen lány társaságát mint te!!! ezért is vagyok szomoru hogy nem adod meg a számod ahol persze nem látnám hanem hallanám hogyan is halgatnál!!! :)
2013. febr. 4. 17:51
 15/17 anonim ***** válasza:
És aztán feltennéd itt azt a kérdést, hogy hogyan tudnék néha én is szóhoz jutni? :)
2013. febr. 4. 18:03
 16/17 A kérdező kommentje:
na és kidudja lehet hogy örülnék neki!!!? mindig az ilyen inteligens lányokra nehéz ráakadni meg a számukat megszerezni!! adj egy esélyt kérlek!!! please!!!!!
2013. febr. 4. 18:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy? Am meg dobj egy üzit ha akarsz valamit, ne nekem kelljen már...
2013. febr. 4. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!