Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem túl korai az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem túl korai az ilyen?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akinek most lett vége egy nagyon hosszú kapcsolatának.Voltak kisebb veszekedések de ennyi más probléma nem volt. Szakításra rá 1 hétre összejött egy olyan lánnyal akinek színt úgy hosszú kapcsolata volt. 1 hónapra rá össze is költöztek!:S De valahogy lehet érezni hogy nincs ott minden rendben. Barátai is elveszítette a srác a családja is észre vette, hogy más lett.

Szerintetek, hogy tudott ilyen hamar túltenni-e magát vagy még nem is tette? Pedig tényleg szerette az előző barátnőjét. Csak akkor nem értem mi ez?!

2013. febr. 4. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
pótlékok lettek egymásnak.
2013. febr. 4. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy egy kapcsolaton kívül mi köze bárkinek egy másik ember érzéseihez. Ha ők jól érzik magukat így, annak biztosan van oka. Nincsenek egyetemes törvények arról, mi korai, és mi nem.
2013. febr. 4. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez úgy lesz bukta hpgy annak a rendje.Az ilyen hirtelen változás nem mindig sül el jól,ahogy nekem sem annak idején.Ugyan ez volt a szituáció..jól meg is szívtam,elvesztettem a barátaimat,a családom is elfordúlt tőlem jó részt,megszünt a munkám és csak mentem a lejtőn lefele.Mi is 1 hónap után költöztünk össze.Mondta mindenki hogy ez így nem jó,család mindenki,haverok.Nem hallgattam rájuk..sajnos igazuk lett, a mai napig építgetem újr az életem.Persze nem jelenti azt hogy nekik nem jön be a dolog,de azért többnyire ilyen hirtelen váltás,összeköltözés stb azért bukta szokott lenni.Lásd az én pl-met.
2013. febr. 4. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
2.nál a pont, mégiscsak van remény, találni itt is értelmes felfogású embert :O .
2013. febr. 4. 13:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze ezek nem az én dolgaim! :) Csak tudjátok én látom,hogy szenved a másik fél és meg is értem őt. Szerintem ha ti is ebben a szituba lennétek nektek is furcsa lenne a nagy váltás még ha csak barát vagy ebben a történetben.
2013. febr. 4. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!