Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog, ha a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, ha a nőkkel kapcsolatos sok kudarcom után már nemhogy érdekelnek, hanem legszívesebben nyakon tudnék egyet vágni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 11:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te görcsösen erőlteted a dolgot,ezért nem jön össze.Változtass magadon,nem a hölgyek a hibásak.
2013. febr. 4. 12:37
 12/33 anonim ***** válasza:
58%

Ha mindenki más képes normális lányt találni, boldog párkapcsolatot kialakítani, csak Te nem, ott kérem szépen TE vagy a hibás.

Ennyire egyszerű.

Amint képes leszel szembenézni a hibáiddal, képes leszel változtatni, és sikert érhetsz el a nőknél.

Amíg a nőket hibáztatod, meg megutálod őket a saját ostobaságod miatt, addig maradj a rejszolásnál, mert neked még nem való a csajozás.

Ha nem tudsz úszni, akkor nem a víz a hülye... és szerintem én ezt már írtam neked párszor...

2013. febr. 4. 12:55
 13/33 anonim ***** válasza:
25%
Igen, normalis. Én is igy vagyok velük, sőt, még fel is rugdosnám őket.
2013. febr. 4. 12:59
 14/33 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező az utolsó válaszoló személyében megtaláltad a nagy őt!!!

Ugyanolyan retardált mint te! Összeilletek! Lesz min beszélgetni, közös érdeklődés (nőgyűlölet) meg van...

Ez egy ígéretes kapcsolat kezdete... ;-)

2013. febr. 4. 13:03
 15/33 anonim ***** válasza:
Na utsó ez szép volt :)
2013. febr. 4. 13:06
 16/33 anonim ***** válasza:
na,itt ez a két jómadár aztán megmondta,hogy szakadna rátok valami :DDD
2013. febr. 4. 13:06
 17/33 anonim ***** válasza:

ma 12:59

nem szégyen ha valaki homi,te vagy a kérdező lesz a fiú?

csak kíváncsiságból...... :)

2013. febr. 4. 13:08
 18/33 anonim ***** válasza:
Most mit oltjátok a kérdezőt? Van neki elég gondja enélkül is. Ha nem tudtok segíteni neki, akkor ne ártsatok, ostobák.
2013. febr. 4. 13:33
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, már ne is haragudj de azzal hogy ilyen provokatív, minden nőt sértő "kérdést" írt ki, azzal vállalta hogy kapni fog hideget-meleget. És inkább hideget...

Vágja nyakon saját magát, változtasson, és akkor senki nem fogja "bántani". Még ilyet... még őt kéne sajnálni mert nem tud becsajozni és legszívesebben ütné verné a nőket? Hát én nem tudom sajnálni az ilyen embert.

Ellenben sajnálom azt, aki csendben, méltóságteljesen viseli a magányt, és agresszió, gyűlölet helyett kifelé fordul, nem befelé, változtat, próbálkozik..stb.

A kérdező kérdése nem tudja kiváltani belőlem az együttérzést.

Ennyi.

2013. febr. 4. 13:52
 20/33 anonim ***** válasza:
"változtasson" - a külsején hogy? Rohadt drága az arcplasztika.......
2013. febr. 4. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!