Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, ha a nőkkel kapcsolatos sok kudarcom után már nemhogy érdekelnek, hanem legszívesebben nyakon tudnék egyet vágni?
Ha mindenki más képes normális lányt találni, boldog párkapcsolatot kialakítani, csak Te nem, ott kérem szépen TE vagy a hibás.
Ennyire egyszerű.
Amint képes leszel szembenézni a hibáiddal, képes leszel változtatni, és sikert érhetsz el a nőknél.
Amíg a nőket hibáztatod, meg megutálod őket a saját ostobaságod miatt, addig maradj a rejszolásnál, mert neked még nem való a csajozás.
Ha nem tudsz úszni, akkor nem a víz a hülye... és szerintem én ezt már írtam neked párszor...
Kedves Kérdező az utolsó válaszoló személyében megtaláltad a nagy őt!!!
Ugyanolyan retardált mint te! Összeilletek! Lesz min beszélgetni, közös érdeklődés (nőgyűlölet) meg van...
Ez egy ígéretes kapcsolat kezdete... ;-)
ma 12:59
nem szégyen ha valaki homi,te vagy a kérdező lesz a fiú?
csak kíváncsiságból...... :)
Utolsó, már ne is haragudj de azzal hogy ilyen provokatív, minden nőt sértő "kérdést" írt ki, azzal vállalta hogy kapni fog hideget-meleget. És inkább hideget...
Vágja nyakon saját magát, változtasson, és akkor senki nem fogja "bántani". Még ilyet... még őt kéne sajnálni mert nem tud becsajozni és legszívesebben ütné verné a nőket? Hát én nem tudom sajnálni az ilyen embert.
Ellenben sajnálom azt, aki csendben, méltóságteljesen viseli a magányt, és agresszió, gyűlölet helyett kifelé fordul, nem befelé, változtat, próbálkozik..stb.
A kérdező kérdése nem tudja kiváltani belőlem az együttérzést.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!