Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mik azok a különbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mik azok a különbségek, amelyek miatt akkor sem tud működni egy párkapcsolat, ha a két fél szerelmes?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk nem egymásba szerelmesek.
2013. febr. 4. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Korkülönbség.

Nyelvcsoportkülönbség.

2013. febr. 4. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Eltérő értékrend, eltérő napi ritmus. A legmeghatározóbbak.
2013. febr. 4. 11:30
 4/9 A kérdező kommentje:
És miben mutatkozik meg az letérő értékrend? Mi az, amihez a felek már nem tudnak alkalmazkodni?
2013. febr. 4. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
ez nagyon összetett kérdés. főleg,ez az értékrend dolog.ami neked fehér,az lehet,hogy fekete.az exemmel hiába szerettük egymást,egyszerűen nem tudtunk meglenni,mert teljesen mások voltunk,és az ellentétek nem vonzzák egymást örökre.
2013. febr. 4. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
kezdjük az alapoknál:amíg mindkét fél szerelmes,nem számítanak a különbségek.Onnantól probláma ez,mikor valamelyik félnél felszáll a rózsaszín köd és kezdik zavarni az addig fel sem tünő különbségek:pl:a kor,hogy este nem csak az összebújás van,hanem egyik ezt akar nézni mondjuk a tv-ben másik azt....ami eddig ugye nam zavart,mert szerelmes voltál,had legyen boldog,nézzen amit akar,én addig is simulok...stb
2013. febr. 4. 11:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Eltérő értékrendre a legjobb példa az én régi kapcsolatom: én munka mellett tanultam, hogy jó munkám legyen, az exem mindenhonnan kb. próbaidő után kirúgták és nem is érdekelte, amíg kapott segélyt, nem ment el újra dolgozni. Egy ideig tűrtem, aztán leléptem. Hiába szerettem, ezt nem tudtam elviselni.
2013. febr. 4. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Eltérő értékrendre példák:

1. Pénz. Te spórolsz, ő szórja a pénzt, veszi fel sorra az áruhiteleket.

2. Vallás. Neked az életed, őt nem érdekli, kigúnyolja, és hallani sem akar róla, hogy a gyermekeket vallásos hitben nevelje.

3. Család. Neked fontosak, együtt ünnepeltek, ő húzza a száját, nem akar menni sosem. Te nagycsaládot akarsz, ő maximum egyet, de azt is meggondolja.

4. Politika. Egyik jobb, másik bal, a híradón meg jól összevesztek.

5. Napi ritmus. Te hajnalban kelsz, tyúkokkal fekszel, ő hajnalig tévézik, netezik és délig alszik. És morog, ha reggel nincsen kuss.

6. Munka, tanulás. Már leírták előttem....

7. Hobbi. Te kirándulni szeretsz, utazni, kimozdulni, ő egész nap a szobában ül.

És még lehetne sorolni.

2013. febr. 4. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Lényegében a leírtak, én még a türelmet tenném hozzá, ha nincs meg a kompromisszumkészség mind a két félben meg a türelem lehet akármekkora a szerelem szétszedik egymást. Van hogy az egyik félnek kell engedni van hogy a másiknak ha ez nagyon eltolódik az nem jó.
2013. febr. 4. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!