Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ebből lehet még valami?
hát nem egyszerű a helyzeted,nagyon nem.De igazából a lányt is meg kell értened,mert az nagyon fájdalmas meg dühítő,amikor vkinek rá kell döbbenie,h egy évig tévhitben élt.A bizalom kényes dolog:kialakulásához idő kell,de egy perc alatt szerte tud foszlani.Sztem értsd meg h neki ezt most fel kell dolgoznia,és téll hagyd egy kicsit.Viszont zstem írd le neki ezt amit itt is írtál,mert komolyan én a csaj helyében ha ezt elolvasnám,rögötn megbocsátanák mindent és rohannák a karjaid közé.Manapság nagy kincs h ha vkit így szeretnek,mint te azt a lányt.
Kitartást neked,szorítok h minden rendbe jöjjön
remélem anyukád is meggyógyul
és ez nagyon szép h 16 évesen ennyire helyt tudsz állni az életben,sztem az amiken te most keresztül mész,még sok idősebb embert is rettenetesen megviselne,sokan bel is roppanának
szóval csak kitartás!!!!!!!!!!!!!
aztán írd meg kommentben ha javul a helyzet
nem javult semmi sajnos, pedig már két hete.. anyukám rendszeresen jár orvoshoz, de sose mond semmit hogy mivan vele, kicsit zavar, ha leülök vele beszélgetni, egyszerűen elkezd veszekedni...
A lány ugyanúgy mindennap ott ül a fejembe, napi 3 levelet is küldök neki, amint van időm... De nem akar visszaírni...
Ráadásul azt hiszi, hogy letöröltem az összes msn partnerét, de hogy pont én, miért tennék ilyet, soha életembe egy embernek nem ártottam, és nincs egy ellenségem se, talán ez azaz egy dolog, ami feltud vidítani... Nem értem az embereket, de főleg a Nőstény neműeket nem, néha kicsit olyan bolondok, és összekutyult a felfogásuk... De senkit nem akarok megbántani...
köszönöm szépen a kommenteket..
Megjegyzés:
azt vettem észre ha a barátaimmal vagyok annyira nincs a fejembe a lány, de olyan 3 hónap múlva meglátogatom, majd ha meglesz a jogosítványom, addig tanulok hogy legyen belőlem valaki.
ez nem volt szép tőled.viszont az igen,h bevallottad.
mond el a csajnak,h miért tetted ezt eleinte és h amikor elkezdted megismerni akkor rájöttél ,h őt becsülni kell és nem szórakozhatsz vele.
anyukádnak meg jobbulást:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!