Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon ebből lehet még valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ebből lehet még valami?

Figyelt kérdés
sziasztok, szörnyű embernek érzem magam, és tudom hogy az is vagyok, de legbelül aranyból van a szívem. 16 éves srác vagyok, és 1 éve CHAT.HU-ról megismertem egy lányt... Felvettem egyik kamu msn címemre, természetesen nem az én képemet raktam ki hátha kanoskodhatok picit, ez ugyebár nem szép dolog... A lánynak kb 1 hete bevalottam hogy én nem az vagyok aki... Nos őt szörnyen érintette hogy 1 évig egy fiú így becsapta... De találkozott velem mert ő a világon a legrendesebb lány. Találkozásunkon elmondta hogy maradhatunk barátok, én boldog voltam, hazafelé a buszony elpottyantottam egy két csep könnyem. Mikor hazaértem a lány megkért hogy küldjem el annak a srácnak a nevét aki az ő "gondolatában" járt szinte mindig amikor rámgondolt. Elküldtem, a lány azóta haragszik rám, illetve azt mondja hogy nem, de tudom, hogy legbelül, igen... Én személyesen felválaltam ezt a dolgot, találkoztam vele, és úgy érzem tiszta vagyok, de nem bírok nélküle élni... Egyszerűen amióta nem szól hozzám, egy árva falatot nem ettem, véres az ürülékem és ha valamit magamba erőltetek akkor kihányom :S... Most nem azért hogy magamat sajnáltassam... de közbe anyukámról is kiderült hogy tüdő rákja van, és én egy idegi roncs vagyok... Amúgy a lánnyal 1 éve olyan kapcsolatom volt, csak így msnen, mint a legjobb barátok, és többször is leirtuk egymásnak hogy szeretlek... Mindenben hasonlitunk, megértjük egymást. De amikor elküldtem neki a srác igazi nevét, azóta szóba se akar velem állni, sérteget, és elheseget magától... Azt mondja neki kell még egy "kis" idő... De szerintem ezt csak azért mondja hogy felejtsem őt el, és nyugtatni akar mert legbelül neki ugyan az maradtam. De ha így folytatja, úgy érzem megfogok halni, mert még egy ilyen jó barátom nem lehet... És most nekem ezt ilyen fiatalon feldolgozni olyan szörnyű, hogy majd meghalok. Haza felé többször le kell ülnöm pihenni, mivel úgy érzem nem bírom tovább, a hasam többször szúr. Én ezeket leírtam neki, és mondtam hogy találkozzunk, de ő ugyanúgy kutyába se vesz. Megkérnélek titeket, ha tudnátok egy jó tanácsot adni, hogyan tudnék vele, újra barátságba kerülni, kérlek írjátok le a válaszotok mert úgy érzem nem sokáig bírom, 1 hete nem ettem, próbáltam de nem bírok. NEKEM Ő A MINDENEM ÉS SZERETEM, és nem bírok úgy lefeküdni hogy ne sírjak és olyan igazságtalanság ez az egész meg nem tudom hogy váá.. Pedig ő megigérte, hogy akármi is az amit elfogok mondani, ő nem fog megharagudni... És első találkozásnál ténleg nem haragudott meg is ölelt nem egyszer, de amikor hazamentünk és srác képét elkérte, kaput...
2009. szept. 3. 23:09
 1/8 A kérdező kommentje:
lécci kommenteket mert rosszul vagyok, én elhiszem hogy ez hosszú de bocsánat, nem tudok máshova fordulni, anyukám kórházba van, tesómra vigyázni kell mert még pici és én nem tudom mit csináljak
2009. szept. 3. 23:17
 2/8 anonim válasza:
100%
hát... eléggé rossz a helyzet:S, sajnos kár volt 1 éven át ezt az egészet húznod....előbb el kellett volna mondanod neki mindent! Amiket ide leirtál, hogy mennyire fontos lett neked ebbe az egy évben, azt valahogy neki is le kéne írnod, ha fontos voltál neki, elolvassa, egyszerre nem fog sztem válaszolni, de idővel igen. Nem tudsz mást most csinálni, csak várni:(, tudom milyen rossz az,de most muszáj. Ne zaklasd mert azzal csak rontasz a helyzeteden. Anyudnak jobbulást, és kis tesódra vigyázz!! És remélem rendbe jön a helyzeted:)
2009. szept. 3. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
az idő megold mindent, nem volt szép amit tettél, de ha szeret megbocsájt. ha visszautasít akkor nem érdemes állandoan mögötte loholnod... írj rá ritkábban, beszélgessetek kevesebbet. most nagyon szerelmes vagy belé, de egy idő után ha kevesebbet beszéltek akk kiszeretsz belőle és kereshetsz másik lányt aki megbecsül... közben figyelj oda anyukádra is... jah és egyél mert azért vagy ilyen gyenge... ha eszel akk nem kell megállnod sétálás közben... am jobbulást anyudnak, és próbálj meg nem csak a lányra gondolni mert akkor csak rosszabb lesz...
2009. szept. 4. 00:36
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a kommenteket :S igen ez a bajom, hogy csak rá tudok gondolni, és suliba is amikor valamikor szól a tanár én csak ülök és nézek. De én ténleg szerelmes lettem belé, és később azt mondta még lehetünk barátok. De most minden olyan jó... :S
2009. szept. 4. 05:43
 5/8 anonim ***** válasza:

hát nem egyszerű a helyzeted,nagyon nem.De igazából a lányt is meg kell értened,mert az nagyon fájdalmas meg dühítő,amikor vkinek rá kell döbbenie,h egy évig tévhitben élt.A bizalom kényes dolog:kialakulásához idő kell,de egy perc alatt szerte tud foszlani.Sztem értsd meg h neki ezt most fel kell dolgoznia,és téll hagyd egy kicsit.Viszont zstem írd le neki ezt amit itt is írtál,mert komolyan én a csaj helyében ha ezt elolvasnám,rögötn megbocsátanák mindent és rohannák a karjaid közé.Manapság nagy kincs h ha vkit így szeretnek,mint te azt a lányt.

Kitartást neked,szorítok h minden rendbe jöjjön

remélem anyukád is meggyógyul

és ez nagyon szép h 16 évesen ennyire helyt tudsz állni az életben,sztem az amiken te most keresztül mész,még sok idősebb embert is rettenetesen megviselne,sokan bel is roppanának

szóval csak kitartás!!!!!!!!!!!!!

aztán írd meg kommentben ha javul a helyzet

2009. szept. 17. 21:04
 6/8 A kérdező kommentje:

nem javult semmi sajnos, pedig már két hete.. anyukám rendszeresen jár orvoshoz, de sose mond semmit hogy mivan vele, kicsit zavar, ha leülök vele beszélgetni, egyszerűen elkezd veszekedni...

A lány ugyanúgy mindennap ott ül a fejembe, napi 3 levelet is küldök neki, amint van időm... De nem akar visszaírni...

Ráadásul azt hiszi, hogy letöröltem az összes msn partnerét, de hogy pont én, miért tennék ilyet, soha életembe egy embernek nem ártottam, és nincs egy ellenségem se, talán ez azaz egy dolog, ami feltud vidítani... Nem értem az embereket, de főleg a Nőstény neműeket nem, néha kicsit olyan bolondok, és összekutyult a felfogásuk... De senkit nem akarok megbántani...

köszönöm szépen a kommenteket..

Megjegyzés:

azt vettem észre ha a barátaimmal vagyok annyira nincs a fejembe a lány, de olyan 3 hónap múlva meglátogatom, majd ha meglesz a jogosítványom, addig tanulok hogy legyen belőlem valaki.

2009. szept. 17. 22:04
 7/8 anonim válasza:

ez nem volt szép tőled.viszont az igen,h bevallottad.

mond el a csajnak,h miért tetted ezt eleinte és h amikor elkezdted megismerni akkor rájöttél ,h őt becsülni kell és nem szórakozhatsz vele.

anyukádnak meg jobbulást:S

2009. szept. 18. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
én csak annyit szeretnék tudni hogy miért nem a saját képedet tetted ki? velem csinálta már ezt csaj és kurv@'ra idegesitő örüljél h egyáltalán szóba állt veled ezekután
2010. febr. 11. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!