Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy pasi szakít veled, és később mégis kellenél neki?

Figyelt kérdés
Szakított velem, minden indok nélkül. Azt akarta legyünk jóban, tartsuk a kapcsolatot. Egy idő után nem válaszolt az üzeneteimre, holott ő kérte, hogy írjunk egymásnak. Már törölt is és az utcán is elkerül. Nem várok rá nem vagyok hülye, de elképzelhető, hogy valamikor még akarjon tőlem valamit? Úgy értem van ilyen? Én mondjuk akkor tuti elküldeném, csak kíváncsi vagyok a válaszaitokra, tapasztalatokra...
2013. febr. 3. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
lehet, de én nem erőltetném aki már egyszer dobot azt menjen a francba attól már nem kell semmi nyilván
2013. febr. 3. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
az én exem maga sem tudta,miért szakít,egyszerűen ő hülye volt egy kapcsolathoz.fél éve szakított,azóta meg részegen állandóan hívogat,és egyszer gyűrűvel is jött...van ilyen.
2013. febr. 3. 22:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem.. igen de ő el is kerül meg minden most..
2013. febr. 3. 22:05
 4/11 Joshy Ca$h ***** válasza:
100%
Biztos lesz olyan ha nem lesz senkije, vagy maga alatt lesz. Mert ugye a sorstól visszakapja:) Akkor majd rád ír mi újság, hogy vagy...
2013. febr. 3. 22:05
 5/11 anonim válasza:
100%

persze hogy van ilyen. engem kidobott exem, 4 hónap után, hogy visszamegy a volt barátnőjéhez, engem teljesen tönkretett mert nálam totál rózsaszín felhő volt, és ezt ő is tudta.. majd másfél év!!!! után keresett meg, újra próbálkozott, mert hogy duplán visszakapta a sorstól, exe is kib*szott vele, meg utána még egy csaj, elgondolkodott mért is kapja ezt az élettől, majd eszébe jutott velem mit tett és felkeresett (teszem hozzá tiltott fb-n meg ilyenek... szóval én semmit nem tudtam róla, néha összefutottunk buliba, de rám se nézett, rám se köszönt a másfél év alatt... nekem meg megszakadt a szívem.. )

aztán én hülye még bele is mentem volna hogy újra kapcsolat, de ő megint át akart vágni... vagyis közölte hogy neki kapcs nem kell, legyen barátság extrákkal, elküldtem a ****** :) és olyan jó érzés öntött el, teljesen kiábrándultam VÉGRE belőle. aztán lett egy kapcsolatom, ő volt az egyetlen aki kibukott amiatt hogy van valakim, pedig rá egyáltalán nem is számítottam.. érdekes volt :)

2013. febr. 3. 22:34
 6/11 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha egy lány csinálja ugyanezt?
2013. febr. 5. 18:24
 7/11 anonim válasza:
Nekem is gyakran mondta a párom, hogy hagyjuk abba nincs értelme de pár nap mulva megbánta én meg mindig hittem, hogy többet nem szórakozik... Legutóbbi elmenetelével betelt a pohár pedig már megint jönne vissza:-)
2013. febr. 5. 18:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Pár nap? Mi egy hónapja külön vagyunk...
2013. febr. 5. 18:38
 9/11 anonim válasza:
100%
Aki egyszer szakít, az másodszor is megteszi. A lényeg itt az, hogy ha egy szakítás után még tartod vele a kapcsolatot, tudat alatt megmaradsz neki valamilyen szinten. Ebből lesz az, hogy majd visszamenne hozzád ha épp úgy adódna. Viszont az, hogy ő nem válaszol neked, az csak azért izgasson szerintem, mert te nem tartozol neki semmivel, mivel indok nélkül dobott. Állj a sarkadra és szakíts meg minden kapcsolatot vele! Elkerül az utcán is? Te meg sem ismered hiszen! Ki is ez? Passz... :) Amúgy szerintem egy új barátnő lehet a háttérben, aki miatt nem szabad veled beszélnie stb. Én így meg főleg nem beszélgetnék már vele...
2013. febr. 5. 18:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Én is így gondoltam, ha elkerül az utcán hát tegye. Én nem kerülgetem, csak nem fogom észrevenni. Rá sem fogok nézni mintha ott sem lenne. Nehogy már miatta tegyek kerülőutat! :)
2013. febr. 5. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!