Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elmesélnétek a megcsalási folyamatot, h mi vezet titeket rá?
Sajnos nem kaptam egy értelmes választ sem. Mondjuk nem is számítottam rá. Hát igen sajnos a többség igy gondolkozik. Nem volt szex, vagy ha volt unalmas. Ez tényleg a nő hibája. Miért nem kaméleon? Miért nem egyszer szőke nagydudás bombázó, vagy vörös démon és máskor meg miért nem szűzies angyal? Ha egy nő ilyen sokféle lenne akkor nem csalnák meg. Hmm ez igen tényleg teljesíthető!!!
Unalmas fadarab! Na ha férfi lennék én biztosan nem mondanék ilyet! Ez egyenesen azt jelenti h TE VAGY A SZAR AZ ÁGYBAN, hogy nem tudod a barátnődet felcsigázni. Pff és még le is írják.... :/ Háát pasikák ezzel megint csak csődöt mondtatok :D :D!! De azért köszi a válaszokat, egyrészt mulattam rajta, másrészt elkeseredtem :/ Manapság nincsenek igazi FÉRFIAK!
Csak gyáva agyatlan nyulak. Akik egyszer itt kefélnek, máskor meg ott!!!
Ezt azért írtam, h nyomatékosabb (érthetőbb) legyek, és sokan magukra ismerjenek! :D
IGEEEN!!! és most jöhetnek a visszavágások tőlük! :P ;))))
"Unalmas fadarab! Na ha férfi lennék én biztosan nem mondanék ilyet! Ez egyenesen azt jelenti h TE VAGY A SZAR AZ ÁGYBAN, hogy nem tudod a barátnődet felcsigázni. Pff és még le is írják.... :/ Háát pasikák ezzel megint csak csődöt mondtatok :D :D!!"
Nem vagyok pasi de azért lepontoztál! Hát gratulálok! :D Ha egy nő fadarabként viselkedik az ágyban akkor azért nehogy már a pasi legyen a hibás... pff...ha meg magadból indulsz ki akkor miért tetted fel a kérdést ha fáj az igazság?...vissza is olvasod amiket írsz? Vagy érted is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!