Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Elmesélnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Elmesélnétek a megcsalási folyamatot, h mi vezet titeket rá?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 20:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Unalmas vagy mondjuk.
2013. febr. 3. 20:53
 2/18 anonim ***** válasza:
50%
egyhangú szex...meg darab fa "effektus"
2013. febr. 3. 20:55
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
Az első mozzanat az, hogy megszületnek.
2013. febr. 3. 20:57
 4/18 anonim ***** válasza:

unalmas? darab fa effektus? jajj :D

A kérdezőnek ezzel nem sokat segítettetek szerintem... :) Ebből nem fogja tudni mitől lehet unalmas, stb... és am meg komolyan van olyan nő aki csak fekszik mozdulatlanul azt' csá?...hát az valóban elég gáz lehet.. :D

5/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagy jó a szexben, nem figyelsz rám, mindig csak cseszegetsz valami értelmetlen dolog miatt, korlátozol az eddig megszokott dolgaimban. Pl. :)Ilyenek indokokkal bőven megcsal egy pasi.
 6/18 anonim ***** válasza:
65%
Ez érdekes, millió nő van, aki jó az ágyban és normális, mégis megcsalják. Nem kell magyarázkodni, farokarcok vagytok és kész.
2013. febr. 3. 21:06
 7/18 anonim ***** válasza:
Én azért léptem félre, mert felállt egyes nőkre, nagyon vonzóak voltak, ők meg megint benne voltak, szal adta magát a helyzet.
2013. febr. 3. 21:10
 8/18 A kérdező kommentje:
És valaki tényleg le is írja, mert ez természetes, háááhá farokarcnak lenni! Inkább maradok egyedül, mitsem egy farokarccal! Jajj és csodálkozunk, mi nők, h nem találunk értelmes, inteligens férfiakat!
2013. febr. 3. 21:14
 9/18 anonim ***** válasza:

Miért? A nőket mi vezeti rá? Nézzetek már egy kicsit magatokba is.

33F

(10 éve vagyok a párommal, 2 kislány, és soha nem csaltam meg. A válaszomat leginkább a 3-as válaszolónak céloztam)

2013. febr. 3. 21:31
 10/18 anonim ***** válasza:
Megvonta a szexet pár hónap ok de egy év múlva már nem bírtam megtettem.Ja oka nem volt rá azt mondta nincs rá szüksége.
2013. febr. 3. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!