Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Segetísetek.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Segetísetek.

Figyelt kérdés

van egy srác. eredetileg nem netről ismerem, de neten szoktunk dumálni. napi több órákat, személyesen nem is nagyon beszéltünk még, viszont pár hete elhívott, hogy találkozzunk. találkoztunk is, egész jól elvoltunk, persze picit feszültek voltunk mindketten, mert mégiscsak első tali.. és azóta nem igazán beszélünk. :S nem mondhatom, hogy nem ír rám, mert ír.. csak aztán semmi. alig beszélünk. aúgy is furcsább mint egy átlag fiú. (tudom, mert fiúk közt nőttem fölés sok fiúval vagyok jóban)

szóval, szerintetek miért csinálja ezt?

2009. szept. 3. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
megírnád mit szokott írni azóta,hátha könnyebben tudunk segíteni neked?!
2009. szept. 3. 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:
hát most hogy mit ír, az szerintem lényegtelen. :/ keveset. az a lényeg.
2009. szept. 3. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
kérdezz rá hogy talizna-e még veled? Ha nemet mond tegyél úgy mintha csak viccből írtad volna!Cinikus legyél hogy elhiggye! (pl. jobb is lehetett volna..., többet vártál-udvariasabbnak gondoltad...stb....) még durvábbat is írhatsz még akkor is ha egyáltalán nem olyan volt
2009. szept. 3. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
én akkor nem írok egy lánynak ha le akarom rázni
2009. szept. 5. 10:23
 5/5 anonim válasza:
Velem is volt már hasonló... Suliban látásból ismertem egy srácot. írt myvipen, felvett msn-re, aztán találkotunk de nem beszélgettünk hanem inkább 2 órán keresztül alig bírtunk kimászni 1más szájából...Aztán még irogattunk, néha rámírt, néha én írtam rá de ennyi volt.. ma már nem is bezsélünk... szerintem felejtős a pasi... de ha nagyon tetszik akk kérdezz rá nyíltan, h hogy gondolja tovább....
2009. szept. 5. 10:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!