Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet megválni tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megválni tőle?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akinek nem jövök be, mégis beleszerettem. Lett egy fiúja és gondolom most megy a nagy szerelem. De hogyan pattanhatnék le úgy hogy a lánnyal ne legyen harag? És hogyan távolíthatnám el msn-ről is? Mert a letiltást ugye észreveszi...
2009. szept. 3. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Tiltsd le és kész, nem biztos, hogy van Discoveryje
2009. szept. 3. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
21:04! lehet hogy egy kicsit régimódi vagyok...nem értem a válaszodat...hogy jön ide a discovery? Ne hari! Nem rosszból írtam!
2009. szept. 3. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
"sürgősen" keress mást! valahogy add tudtára hogy van valakid, menj az új csajoddal oda,arra ahova ők! Ne föltűnően! Szerintem egyenlőre ne vedd le az msn-ről! Ne jelentkezz neki hátha ő ír neked msn-re! Ha esetleg nem értesz velem egyet akkor írd meg nyugottan majd megpróbálok kitalálni valami mást neked! _előző voltam-
2009. szept. 3. 21:19
 4/6 A kérdező kommentje:
ö ö a gond az hogy mivel tudom hogy nem terem nála babér a számomra ezért akarok lepattanni és nem azért mert nem szeretem vagy nem szenvedek miatta (6kilót fogytam:S). Más részről hogyan csajozzak be egy ilyen gyorsan? Egy kis faluban élek budapest északkeleti környékén.
2009. szept. 3. 21:29
 5/6 A kérdező kommentje:

És arról mi a véleményetek hogy csinálok egy új msn címet és régire amin ő is szerepel nem megyek fel többet....

Csak egy közös haverunk van ugyhogy nem nagy áldozat megválni attól a havertól.

2009. szept. 3. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
21:19 vagyok! de ha úgy próbálkozol mint barát......
2009. szept. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!