Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni, hogy nem tetszem neki, de megválni se tudok tőle. Mit tegyek?
ehh,nálam is ez a helyzet..azt mondja: Szeretlek,de nem szerelemből..vagy: annyira összeillünk,de mégse.. vagy mi összejárunk egymást szórakoztatni barátként is és: szeretek veled csókolózni..
kikészít ezzel :( Miközben tegnap mondta el hogy csajozik közben..szarul esett.. :(
186L
"Igen, csak barátnak tart... én meg ezt nem tudom elfogadni, mintha nem lennék elég értékes ember... és ez kikészít.. de nem enged el magától.:("
De mi az, hogy nem enged el?
Ha meg akarom szakitani a barátságot, ő késöbb odajön h legyünk jóban.. ha csak felhozom h nem jó igy..:("
Meg kellene neki mondanod, hogy neked nem jó így.
"Megmondtam, h inkább hagyjuk, de az istennek se érti meg.. és ez meg reményt kelt bennem, h hátha meggondolta magát, aztán mégse .. újból és újból pofára esek"
No de pofára esni csak az tud, aki reményeket táplál. Na jó, értem én... egyébként, ha meg szabad kérdezni, nő vagy vagy férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!