Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » H reagalnatok le a kovetkezoket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

H reagalnatok le a kovetkezoket?

Figyelt kérdés
h reagalnatok ha kiderulne h a legjobb baratnod beleszeretett a volt baratodba akit meg nagyon nagyon szeretsz,es mindent megtesz h osszejohessen vele...de kozben kiderul h a volt baratod ex baratnoje azt irja uziben neki h ha szakitott velem szoljon... a volt baratom nem valami szep... s a legjobb baratnod nem is hiv ki a varosba mivel egybandaba jarunk a voltbaratomekkal...
2009. szept. 3. 19:25
 1/8 Kankalin ***** válasza:
77%
Mi van?! Egyrészt olvashatatlan, másrészt roppant zavaros az irományod!
2009. szept. 3. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
3x olvastam el, mire azt hiszem nagyjából felfogtam a soraidat. A volt barátod a VOLT barátod, azt csinál, amit akar, akár az ex barátnőjével is. A barátnődnek meg ha fontosabb a pasi, mint te, nem a barátnőd. Lépj tovább, keress mást! Más pasit, más barátnőt!
2009. szept. 3. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha a legjobb barátodnak a volt pasid kell, akkor nem is a legjobb barátod...
2009. szept. 3. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Kedves kérdező! Tanulj meg először magyarul, aztán tanulj meg fogalmazni és helyesen írni. Így ugyanis egy érthetetlen zagyvaságot sikerült összehordanod.
2009. szept. 3. 19:32
 5/8 Kankalin ***** válasza:
76%
Ez egy rejtvény. A 3. hozzászóló nyerte a hangszórót!
2009. szept. 3. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha már szakított velem, akkor nekem itt semmi tennivalóm. Rendezzék le egymás között.
2009. szept. 3. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
35%

19:44-es: jóóó volt!!!:D

ON:Nekem még mindig nem tiszta a dolog teljesen,de nagyjából értem,és én sem tudok mást tanácsolni,mint amit már leírtak.:)

2009. szept. 3. 19:52
 8/8 A kérdező kommentje:

bocsánat... na megint belevágok... szóval van nekem ez a "legjobb barátnőm" aki kiderült h mig együtt voltam a barátommal Ő azon mesterkedett hogy,hogyan tudná elszedni tőlem...és most miután szakítottunk rávetette magát,miközbe tudta hogy én mindig nagyon szeretm a volt barátomat...

de hogy jobb legyen a sztori a volt barátom előttem levő barátnője ismét össze akar jönni a volt barátommal...egyébként a volt barátnője miatt szakított velem...most nem tudja mitcsináljon...

2009. szept. 3. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!