Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szokhatnék le erről?
Nagyjából minden férfiben azt keresem, hogy mi benne a vonzó, elképzelem, hogy milyen lehet az ágyban vagy épp egy kapcsolatban. Bármilyen férfivel beszélek, arra gondolok közben, hogy simán az enyém lehetne, ha akarnám, és biztos, hogy tetszem neki. Ha egyetemre megyek, akkor csak olyan órákra szoktam járni, amit férfi tart (szerencsére nagyon kevés van, amit nő, szóval ez nem baj), és ott is arra gondolok, hogy tuti egyből amint első órán rámnéz az adott tanár, egyből megtetszem neki, és ráadásul még sajnos tényleg így is van! De ha bárhová elmegyek szórakozni vagy ilyenek, akkor is erre gondolok, hogy teljesen mindegy mit teszek, akivel csak szóbaállok, biztosan megtetszem neki.
Kérlek, segítsetek, hogy leszokhassak erről, bármilyen tanács jól jönne!
Ez így több okból is rossz, egyrészt van barátom, tehát ez nem érzem fairnek vele szemben, másrészt a pasik általában ezt megérzik szerintem (pedig cseppet se vagyok ribancos se külsőre, se viselkedésre, csak gondolatban), és tényleg engem akarnak, de ugye nincs esélyük, mivel amúgy én nem akarok senki mást a barátomon kívül. De valahogy nagyon kell ez az érzés, hogy mások akarjanak engem.
Mi lehet a baj? Mit tehetnék, hogy ne legyen erre szükségem?
Az előző kapcsolatom alatt alakult ez ki, az több évig tartott, lelkileg elég sok mindent megváltoztatott bennem...
Az előtt teljesen más személyiség voltam, sose gondolkoztam ilyesmin, hogy vajon szép vagy csúnya vagyok, vagy hogy kinek tetszem és kinek nem... teljesen mindegy volt, csak az érdekelt, hogy aki nekem kell, annak kelljek én is és kész, senki más figyelmére nem volt szükségem.
A mostani barátommal nagyon jó a kapcsolatom, bár ez még eléggé friss kapcsolat, de ő tényleg értékel engem, olyan dolgokat lát meg bennem, amiket még soha senki. Úgy érzem ennyi idő alatt már sokkal közelebb került hozzám és jobban megismert, mint az előző barátom évek alatt. Nagyon szeretem és ezért is nem értem, hogy erről a dologról miért nem tudok leszokni.
Olyan srác volt az előző barátom, akire mindenki azt mondta, hogy ő az ideális férfi (belsőre). Irigyeltek a barátnőim, el voltak tőle ájulva a rokonok, szüleim, mindenki, hogy jaj mennyire szeret engem, és hogy ekkora szerelmet még soha nem láttak, mint ezen a fiún. Szóval körülöttem mindenki folyton csak ezt mondogatta.
És tényleg igazából úgy viselkedett legtöbbször, mint valami romantikus lovag, folyton virágot vett nekem, meglepett valamivel, szerelmes levelet írt nekem...stb, szóval a külvilág felé ezek persze szép gesztusok, azt hajtogatta mindig, hogy mennyire szeret, én vagyok az élete, a közös jövőnket tervezgette...
DE!
Mikor összejöttünk, nagyon jóban volt egy lánnyal, talán az a legjobb szó rájuk, hogy lelkitársak voltak, sokat találkoztak. Állítása szerint persze nem akart tőle semmit, de biztos vagyok benne, hogy igen, még a barátai is figyelmeztettek, hogy erre azért figyeljek oda és ne hagyjam. Aztán egy idő után megszakították a kapcsolatot, de azért ez eléggé megmaradt bennem, hogy elmentünk valahova szórakozni és akkor azt hallgatni végig h jaj vajon az a csaj majd jön-e, ha jött akkor elvonultak beszélgetni kettesben. Nem tudom, lehet, hogy magának se vallotta be, hogy azt a lányt akarja, de egyértelmű volt. Viszont nem akartam kilépni ebből a kapcsolatból, hiszen mindenki mondta, hogy ő az ideális férfi, én meg ezt elhittem, és gondoltam hát jó, biztos én vagyok még tapasztalatlan és ez belefér.
Na meg amikor elment egyetemre, akkor sokáig csak hétvégente tudtunk találkozni, akkor is alig voltunk együtt, még a hétvégén belül is, hétköznaponként kb sose keresett, egyszer se hívott fel (tényleg), neten is csak hetente egyszer chateltünk, sms-eket írt néha, ennyi. Ez se esett jól...
meg még sok ilyesmi volt, aztán eléggé összeadódtak ezek bennem.
Szépen elvette az önbizalmad az a kapcsolat. Így már érthető. Amúgy is bizonytalan lehettél, ha arra alapoztad, hogy "mindenki mondta, ő az ideális".
Nem tudom, mi lenne a megoldás. Talán a mostani barátod szép fokozatosan helyrehozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!