Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szokhatnék le erről?
Figyelt kérdés
Van egy jól ismert nick nevem itt a gyakorikerdeseken.
Azzal a nick nevemmel élem itt a képzelt életemet, pl:sokszor szóba hozom a nem létező férjemet.
Annyira rossz életem van, néha jól esik itt álmodozni.
2012. jan. 1. 16:54
1/8 anonim válasza:
"Nem jó úton jár az ki álmokból épít magának várat úgy, hogy közben elfelejt élni."
2/8 anonim válasza:
Van erre egy angolszász kifejezés: GET A LIFE
3/8 anonim válasza:
Ne álmodozz erről, inkább írd le a korod, hogy mit szeretsz magadon, mit nem, és milyen férjet szeretnél. Bár utóbbi nem feltétlenül kell.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék írni magamról mert akkor kiderülne ki vagyok
2012. jan. 1. 16:59
5/8 anonim válasza:
pont ezt a választ akartam irni, amit az első irt. ez az egyik kedvenc idézetem, és lásd, milyen igaz:)
6/8 anonim válasza:
Kérdező: És akkor mi van? Életet és esetleg családot akarsz vagy fenntartani egy álarcot?
7/8 anonim válasza:
Hát igen. Dumbledore bölcs ember volt.
Bár nekem a kedvenc idézetem onnan az volt, hogy "Nem lehet a világot jókra és rosszakra osztani. Mindenkiben van egy kis fény és egy kis sötétség is. A lényeg az, hogy melyikre hallgatunk." :)
Egyébként ennyit a hiteles gyakorikerdesek.hu válaszokról :\
8/8 anonim válasza:
ha ilyen fantáziád van, akkor írd le regénybe vagy novellába foglalva a történeted..(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!