Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szokhatnék le erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokhatnék le erről?

Figyelt kérdés

Nagyjából minden férfiben azt keresem, hogy mi benne a vonzó, elképzelem, hogy milyen lehet az ágyban vagy épp egy kapcsolatban. Bármilyen férfivel beszélek, arra gondolok közben, hogy simán az enyém lehetne, ha akarnám, és biztos, hogy tetszem neki. Ha egyetemre megyek, akkor csak olyan órákra szoktam járni, amit férfi tart (szerencsére nagyon kevés van, amit nő, szóval ez nem baj), és ott is arra gondolok, hogy tuti egyből amint első órán rámnéz az adott tanár, egyből megtetszem neki, és ráadásul még sajnos tényleg így is van! De ha bárhová elmegyek szórakozni vagy ilyenek, akkor is erre gondolok, hogy teljesen mindegy mit teszek, akivel csak szóbaállok, biztosan megtetszem neki.

Kérlek, segítsetek, hogy leszokhassak erről, bármilyen tanács jól jönne!

Ez így több okból is rossz, egyrészt van barátom, tehát ez nem érzem fairnek vele szemben, másrészt a pasik általában ezt megérzik szerintem (pedig cseppet se vagyok ribancos se külsőre, se viselkedésre, csak gondolatban), és tényleg engem akarnak, de ugye nincs esélyük, mivel amúgy én nem akarok senki mást a barátomon kívül. De valahogy nagyon kell ez az érzés, hogy mások akarjanak engem.

Mi lehet a baj? Mit tehetnék, hogy ne legyen erre szükségem?

2013. febr. 3. 02:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem valaki nagyon eltörhetett benned valamit.
2013. febr. 3. 02:56
 2/16 anonim ***** válasza:

Férfi-fétis.

Egyébként valamiféle beteges önbizonygatásnak tűnik. Ilyen túlzott mértékben még soha nem hallottam róla. Talán érdemes lenne szakember tanácsát kikérni. Apukáddal milyen volt a viszonyod?

2013. febr. 3. 03:14
 3/16 A kérdező kommentje:

Jó viszonyom van apával, mindig is az volt. :)

Szóval nem hiszem, hogy innen ered a dolog.

2013. febr. 3. 03:20
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egész egyszerűen beképzelt vagy, és túl sokat hiszel magadról...Nem tudom hogy nézel ki,de akármennyire is szép vagy, elég nagyképű dolog azt hinni, hogy mindenkinek bejössz, aki csak rád néz. A férfiak meg látják, hogy bámulod őket,meg biztos olyan kis "perverz" a tekinteted, meg a mimikád, hogy azt hiszik, hogy akarsz tőlük valamit és ezért bepróbálkoznak. Volt egy ilyen lány ismerősöm, aki szintén azt hitte, hogy mindenkinek bejön és szerelmes belé... ráadásul úgy, hogy elég csúnya lány volt és most is az.. hát elég sokszor tévedett, és elég szánalmas is az ilyen. Szerintem ezen egyszerűen lehet változtatni... Nem azt mondom, hogy építsd le az önbizalmad teljesen, de vegyél vissza belőle! Hidd el, hogy nincs a világon egy darab olyan nő sem ,aki minden férfinak tetszene! A másik verzió az, hogy állandóan megerősítésre vágysz, hogy te bizony jó nő vagy, aminek az oka az, hogy nincs elég egod. Bár ez szerintem nem valószínű, mert akinek nincs elég egoja, az nem képzeli azt, hogy mindenkit megkaphat..:D Tehát szerintem túl sok az önbizalmad...
2013. febr. 3. 03:20
 5/16 anonim ***** válasza:

4. Ellentmondásos vagy. Épp fordítva, akinek van elég önbizalma, annak nincs szüksége arra, hogy ezt csinálja. Arra sem, hogy mindenkinek "betegesen" tetsszen.

Kétféle nevelési mód válthatta ki ezt.

- Elkényeztették, függő lett attól, hogy mindenki "szereti"

- Úgy nevelték, hogy nem kapott elegendő pozitív megerősítést

2013. febr. 3. 03:24
 6/16 A kérdező kommentje:
De hiába van így, hogy sok embernek tetszem, mégis borzasztóan rondának érzem magam, szóval ettől csak még jobban elkeseredem, hogy mi tetszik bennem egyáltalán bárkinek is? Na meg mivel ezt látom, hogy gyakorlatilag a semmivel el lehet érni, hogy valakinek tetsszek, akkor már nem érzem olyan nagy dolognak, hogy a barátom szépnek tart, mert azt látom, hogy a srácok kb bárkit képesek annak tartani, ha már engem is. Szóval tudom, hogy akárki lehetne a helyemen. De egyébként tisztában vagyok vele, hogy mindez hülyeség, de valahol mélyen mégis bennem van ez az érzés, pedig az agyam tudja, hogy nem így van.
2013. febr. 3. 03:25
 7/16 anonim ***** válasza:
Már meg is válaszoltad. Igazolni akarod magad. Abban, hogy nem vagy ronda és hogy a barátod nem alaptalanul választott. De épp ezzel cseszed el, mert valamiért az ellenkezőjét igazolod. Valószínűleg "szándékosan". Az olyan, mint egy mókuskerék, sajnos annyira a fejedbe vette magát, hogy mindenben azt látod, keveset érsz.
2013. febr. 3. 03:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Talán a barátoddal való viszonyt vizsgáld felül! :) Értékel eléggé téged?

És te? Mindig küzdöttél ezekkel a problémákkal?

2013. febr. 3. 03:29
 9/16 anonim ***** válasza:
5. Miért lennék ellentmondásos? Szerintem pont , hogy érthető.. Akinek nagy az egoja, az úgy gondolja, hogy ő mindenkit megkaphat. A válaszomban említett csúnya lány is azért hitte azt, hogy mindenkit megkaphat,mert nagy volt az egoja. Akinek nincs elég önbizalma, az pont, hogy nem hiszi el, hogy bárkinek is kellene,vagy bárkit is megkaphat..
2013. febr. 3. 03:29
 10/16 anonim ***** válasza:
A csúnya lány is csak kompenzált valamit, ahogy a kérdező is. Akinek önbizalomhiánya van, az pontosan ezt "hazudja" el, bizonygatni próbálja, hogy ő ér valamit.
2013. febr. 3. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!