Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után mutatta ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mutatta ki a párotok az igazi énjét?

Figyelt kérdés
Ugye először minden szép és jó,mindenki csak a csillogást és a jó tulajdonságait mutatja kifelé.De nem lehet örökké fenntartani ezt az állapotot.Nálatok ez hogy volt?

2013. febr. 2. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk szakítás előtt és után derült ki mekkora.... az illető.
2013. febr. 2. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi igazából sosem mutattuk csak a jó oldalunkat egymás felé, max kicsit visszafogtuk magunkat. Egyébként elég korán kezdtek kibontakozni a dolgok a párommal, úgy két hét után már abszolút merte önmagát adni, értem azt, kimerte mondani, hogy neki most nagy dolga van a wc-n, avagy nyugodtan eregetett előttem. Nekem mondjuk kellett ehhez még pár hét nő létemre, de amúgy az ilyen kényes témákat leszámítva tulajdonságainkban nem változtunk, nem lepleztünk eleinte se semmit. Nem tartom azt célravezetőnek. Az más kérdés, hogy idővel az embernél lehull a rózsaszín lepel és meglátja a hibákat is, amiket addig nem, de ez nem ehhez tartozik azt hiszem.
2013. febr. 2. 23:45
 3/4 Laylah ***** válasza:

Párom most is ugyanolyan, mint az első pillanatban. Mi nem játsszuk meg magunkat, van már annyi tapasztalatunk, hogy tudjuk, felesleges :)

22/L

2013. febr. 2. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Már lassan 2 éve vagyunk együtt. Nem színészkedtük végig a kapcsolatunkat ilyen téren. Inkább úgy mondanám, hogy több, mint egy év után elszállt a rózsaszín köd és most már meglátjuk a másik hibáit.
2013. febr. 3. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!