Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebből, hogyan jöjjek ki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből, hogyan jöjjek ki? (részletek lent. )

Figyelt kérdés

Elég bonyolult egy történet, megpróbálom érhetően leírni.

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy nekem megtetszett egy lány az osztályból. Először féltem odamenni, majd egy idő után félrehívtam elmondtam neki mindent.

Ennek a lánynak volt egy barátnője, ő pedig nagyon aranyos kedves volt (de csak barátként tekintünk egymásra.)

A lényeg most jön..

A két lány összeveszett..(elég csúnyán)

Viszont én mind2 lányt nagyon szeretem az egyiket barátként, másikat pedig szerelemből..

Akit szerelemből szeretik haragszik rám, mert mindig odamegyek a lánybaráthoz, és ez így fordítva is..

Nem tudom mit tegyek.:\ sosem voltam még ilyen helyzetben, esetleg személyes tapasztalatok, hogy ilyen helyzetben mit csináltatok..

Privát üzibe is lehet.

2013. febr. 2. 21:43
 1/3 A kérdező kommentje:
Akit szerelemből szeretek*
2013. febr. 2. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem tisztázd a szitut velük, aki csak a haverod annak mond meg hogy csak az, és ne várjon többet.. szerintem ennyi elég.. talán:D
2013. febr. 2. 21:49
 3/3 A kérdező kommentje:

A lánybarát nem is akar többet mint barátság, és én se.:)

viszont a probléma az az, hogy akibe szerelmes vagyok nem nézi jó szemmel, hogy én odaszoktam menni beszélgetni a lánybaráthoz. (magyarul féltékeny.)

Kibékülni meg nem akarnak egymással így két felé kell szakadnom, mivel mind2 szeretem. Csak az egyiket így a másikat úgy.

2013. febr. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!