Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért akarja az egyik fél tartani a kapcsolatot?
Az én exem is ezt mondta. Elküldtem a fenébe. Megcsalt megalázott és még haverkodni akar?? Nekem ilyen ember barátként sem kell, úgyhogy köszöntem barátkozzon mással. Gondolta volna meg jobban.
Én egyébként azt gondolom, hogy ez "ne égessünk fel hidat magunk mögött hátha egyszer még visszamennénk oda" dolog. Tudni akar rólad a továbbiakban is. Majd ha olyanja lesz megkeres. Őszinte barátságot max. akkor tudok elképzelni ha mindkét fél tüskék nélkül, intelligens felnőtt ember módjára bánt el. "Menj a francba" szakítókból ritkán lesznek barátok.
12
Ez duma:DD Valószínűleg vérig sértetted:D
Többféle variáció lehetséges:
1. Meg akar tartani tartalékba, hogyha esetleg nem jön össze másokkal semmi, te ott legyél ló nincs jó a szamár is alapon.
2. Addig amíg nem lesz új komoly kapcsolata, szeretőnek tart.
3. Bántja a lelkiismerete, szánalomból nyomon akarja követni a sorsod alakulását.
15
Hááát egy pasit a legkisebb dolgokkal is vérig lehet sérteni, csak ismerni kell, és tudni hová "szúrni". Olyankor felhorkan és vérig sértődik:DD
17
Én nő vagyok, csak ismerek ilyen "jól" fésült fazonokat, és párat már kiborítottam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!