Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osze jotem egy pakisztani fiuval kb egy honapja es most gyereket varok tole, nem tudom mi tevo legyek abortuszt nem akarok. Mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 13:57
21/32 anonim válasza:
Nem, nem azért írsz így, mert nem magyar vagy, hanem mert egy égedelem primitív szerencsétlen csaj vagy. Én tanítottam magyart mint idegen nyelvet, aki nyelvtanuló, az sem ír ilyeneket, hogy "aszt", "ösze jötem". Már csak azért sem hiszem el, hogy nem vagy magyar, mert a mondatszerkesztésed is hibás lenne, ha külföldi lennél...
22/32 anonim válasza:
Tudod mit? Meggondoltam magam, inkább vetesd el! Aki ilyen sötét, az jobb, ha nem szaporodik.
23/32 A kérdező kommentje:
a velemenyeteket kertem nem aszt hogy a helyesirasomat kritizald
2013. febr. 2. 16:29
24/32 A kérdező kommentje:
nem vetetem el megtartom
2013. febr. 2. 16:35
25/32 anonim válasza:
A véleményt megkaptad: egy végtelenül egyszerű, felelőtlen szerencsétlen vagy, ha 1 (!!!) hónapos ismeretség után gyereket szülsz egy pakisztáninak.
26/32 A kérdező kommentje:
terhes vagyok tole es megtartom valalom a feleloseget nem vetetem el
2013. febr. 2. 19:30
27/32 anonim válasza:
Most jól figyelj ide: te kértél véleményt, leírtuk, hogy hülye vagy, ha megtartod. Ez neked nem tetszik, te kijelented, hogy "vállalod a felelősséget". Akkor vállald, hajrá. Viszont ha előre tudod, mit csinálsz, ne idegesítsd itt a hülyeségeddel az embereket. Vonulj vissza, regisztráltasd a pulyádat, de lehetőleg ne itt telepedj le a pasiddal meg a kölyökkel, hogy a tisztességesen dolgozó, tanuló emberek pénzén neveld fel. Már így is épp elég cigánypurdét tartanak el az adófizető polgárok.
28/32 anonim válasza:
Te is pakisztani vagy nem?
Helyesiras alapjan.
29/32 anonim válasza:
Sztem inkább cigány, de majdnem ugyanaz.
30/32 A kérdező kommentje:
nem vagyok pakisztani sem cigany
de ti meg anal is roszabak vagytok amugy nyugi nem magyarorszagon fogunk elni sem pakisztanban hanem franciaorszag
2013. febr. 3. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!