Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudnék venni a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék venni a barátnőmnek, ha nem állok jól anyagilag?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni neki valami apróságot, de sajnos most nincsen rá sok pénzem... Csokit, édességet nem akarnék venni ,mindig azt kap..valami kis apróságot aminek mégis örülne. 15éves. Lányok, ti minek örülnétek? Fiúk, valami tipp? Köszi előre is:)

2013. febr. 2. 11:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én is a plüss figurára szavazok.
2013. febr. 2. 11:22
 12/25 anonim ***** válasza:
45%
Mű virágot.:)
2013. febr. 2. 11:26
 13/25 anonim ***** válasza:

A fülbevaló simán belefér kétezerbe, és én tuti, hogy nagyon örülnék neki.

De egyébként lehet valami jó illatú ajakbalzsam, plüssfigura, képkeret képpel, egy szép toll... elég hosszú listát lehetne összehozni. :)

2013. febr. 2. 11:27
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem olyasmit, ami nem porfogó. Én plüssnek meg ilyesminek nem örülnék, mert fölöslegesek. De pl. valami ékszernek igen. Vagy akár parfümöt is vehetsz, párezerért is lehet nagyon jó illatokat találni.
2013. febr. 2. 11:37
 15/25 anonim ***** válasza:
A szeretet ingyen van, és sokkal emlékezetesebb és megmaradóbb, mint egy tárgy:)
2013. febr. 2. 11:47
 16/25 anonim ***** válasza:
Egy szál virágot!
2013. febr. 2. 11:47
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon rendesek vagytok!!:) majd irok a vegeredmenyrol.
2013. febr. 2. 11:53
 18/25 anonim ***** válasza:

Én biztos saját készítésű dolgot adnék. A főtt tojás héját nem dobd el, törd apró darabokra, és csinálja belőle mozaikot. Az egyik fele fehér, a másik meg "tojáshéj" színű, megrajzolod a körvonalakat egy kartonra (ha színes, jobban elválik a kontraszt, és még szebb)és felragasztod a mozaikot.

Lehet pillangó, pl, az nagyon jól nézne ki.

[link]

2013. febr. 2. 11:56
 19/25 anonim ***** válasza:

Valamiért nem jelenik meg a kép.

[link]

2013. febr. 2. 11:58
 20/25 anonim ***** válasza:

Vagy ez: ehhez energia sem kell túl sok

[link]

2013. febr. 2. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!