Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindenki csak a külsőt tartja fontosnak?
Figyelt kérdés
Annyiszor olvastam már, de egyszerűen nem értem, hogy ha így van, akkor miért. Szerintem ugyan olyan nehéz vonzódni egy csúnya, mint egy buta fiúhoz. Akkor miért épp a külső a lényeg?2013. febr. 1. 17:32
11/17 anonim válasza:
Értem hogy érted, de még kilépni sem egyszerű... Bár bizonyos országokban igen, de itt még nem engedélyezték.
12/17 anonim válasza:
Az öngyilkosságot? Ahhoz külön engedély kell? nem hiszem.. :-)
13/17 anonim válasza:
Csakhogy témába vágjak:
Ha nincs a külsejében semmi, ami megfog, akkor nem is érdekel. Egy külsőre unalmas emberrel nem tudok mit kezdeni, mert valszeg belülről is dögunalom lehet.
14/17 anonim válasza:
"Egy külsőre unalmas"
Definiáld "külsőre unalmas".
15/17 anonim válasza:
Akin semmi különleges sincs, aki mellett simán elmész az utcán, tipikus tucat figura. Jellegtelen.
16/17 anonim válasza:
Szerintem valaminek kell lenni,ami megfogja az ember pl:a szemei,haja,arca,fenék stb. A külső megfog,a belső megtart,a jó szex meg hozzá láncol.
17/17 anonim válasza:
Naja akikben meg nincs semmi különleges azok így jártak... majd elkérjük Lucifertől a panaszkönyvet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!