Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mindenki csak a külsőt tartja fontosnak?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvastam már, de egyszerűen nem értem, hogy ha így van, akkor miért. Szerintem ugyan olyan nehéz vonzódni egy csúnya, mint egy buta fiúhoz. Akkor miért épp a külső a lényeg?
2013. febr. 1. 17:32
1 2
 1/17 ASOT ***** válasza:
2013. febr. 1. 17:34
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem mindenki. Én nem, de azért a külső is számít. 50-50%
2013. febr. 1. 17:34
 3/17 anonim ***** válasza:
És szerinted hogyan derül ki valakiről, hogy ostoba? Általában előbb látod az illetőt és csak utána beszélsz vele, ha a látvány tetszik. Ez egyedül a mai, netes kapcsolatoknál nincs így, ott meg is fordul ez a dolog egyébként.
2013. febr. 1. 17:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Mert miután senki sem viseli a homlokán azt, hogy mennyi pl. az IQ-ja, ezért marad a külső, mint első szelekciós lépés, ahol én eddig sajna mindig megbuktam. Bár csak a jó memóriám érne valamit a csajozásban :D
2013. febr. 1. 17:36
 5/17 anonim ***** válasza:

A külső megfog, a belső megtart.

Közhelyes, agyonhasznált, de igaz :)

2013. febr. 1. 17:38
 6/17 A kérdező kommentje:
Szerintem szinte minden emberen látszik, hogy értelmes-e vagy sem. Persze vannak meglepetések. Illetve a viselkedése is elárulja, hogy szimpatikus-e nekem, vagy nem.
2013. febr. 1. 17:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Igen, legalábbis lányok közül. Hasonlítsd össze, hány csúnya és hány buta fiúnak van párja!
2013. febr. 1. 17:43
 8/17 ASOT ***** válasza:

Jah nagyjából látszik igen a kisugárzásán, de hogy h valójában milyen, milyen a gondolkodása hogy áll az élethez mit is akar azt nem tudod meg csak akkor.

na de mindegy ez egy hosszú és már unalmas téma.

2013. febr. 1. 17:43
 9/17 A kérdező kommentje:
#8 szerintem ez azért van, mert túl sok a buta lány.
2013. febr. 1. 17:45
 10/17 anonim ***** válasza:

hát ez az.

Nem kell ilyen világban élni.

Ha érted, hogy hogy értem..

2013. febr. 1. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!