Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vonzannak ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzannak ennyire a reménytelen szerelmek?

Figyelt kérdés
Mindig reménytelenül szerelmes szoktam lenni egy lányba. Eddig 3-4x fordult elő velem. Akár 2 évig is "szenvedtem" egy aktuális lányért, de mindig szenvedtem. Átéltem a kínokat, de rájöttem h én ezt élvezem. Ilyenkor verseket írtam áradoztam a lányról stb... A legjobb barátom szerint olyan vok mint Juhász Gyula. De azon kívül is mindig azzal a karakterrel tudol párolsulni egy filmbe, könyvbe, aki a reménytelen szerelmes. Miért vonz ez a dolog? 21f
2013. febr. 1. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyen az emberi lélek :)
2013. febr. 1. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Neked is mindig az kell, ami nem lehet a tied.
2013. febr. 1. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Barát-zónás vagy.
2013. febr. 1. 14:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Jéé, egy kolléga:D Versek tucatjai, álmodozás, ő a tökély, az igazi, csak épp nem akar semmit. És mégis emelt fejjel vetem bele magam. Senki más lányra még csak ránézni sem tudtam. Hát van ez így, vannak ilyen romantikus hülyék, mint mi. :)
2013. febr. 1. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen vagy, csak lányban... 21L
2013. febr. 3. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, én is ilyen vagyok csak lányba, az kell akit nem kaphatok meg, és aki belém rúg és megaláz,normális kapcsolat még véletlen se
2013. febr. 3. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, aztán megkomolyodtam. Fura, én eddigre túl voltam ezen. Érettségi körül kezdett leesni, mennyire szánalmas az ilyen. Majd felnősz te is.

26/F

2013. febr. 9. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!