Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó olyan párkapcsolatban élni, ahol a két fél kiegészíti egymást?
Figyelt kérdés
Én egy kapcsolatnak csak így látom értelmét én csendes kissé visszahúzódó férfiként nem tudnék egy ugyanilyen nőhöz közeledni, mert nem nagyon tudnánk miről beszélgetni, és megunnám a végén.2013. febr. 1. 10:17
11/12 A kérdező kommentje:
Ki mondta azt, hogy legyen vagány és domináns? Én azért szeretnék egy beszédesebb csajt mert szeretek beszélgetni csak azt nem szeretem, ha kussba vagyunk, plusz szeretek új emberekkel megismerkedni.
2013. febr. 1. 14:30
12/12 anonim válasza:
Akkor meg ezt írjad :) De ezek szerint csak a kezdetekkel, az ismerkedéssel van bajod. A "csendes kissé visszahúzódó férfi" üti a "szeretek beszélgetni, plusz szeretek új emberekkel megismerkedni"-t.
De az eredeti kérdésre visszatérve: csak az a kapcsolat jó, ahol a két fél kiegészíti egymást. És hogy miben, hogyan, az a két féltől függ. Nem mindenkinek van igénye a kiegészülésre, illetve nem mindenki tolerálja, hogy a párja őáltala érezze magát egésznek. Egyénfüggő ez is, mint minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!