Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez így eléggé igazságtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így eléggé igazságtalan egy párkapcsolatban, ugye?

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyunk együtt a barátommal,de az utóbbi egy hónapban eléggé megváltozott,negatív értelemben.

Tehát ő van hogy elmegy bulizni a haverjaival,és lemondja a találkánkat,de nem személyesen,csak sms-ben.

Viszont én nem mehetek el a barátnőimmel sehová,mert olyankor kiakad,hogy nem vele foglalkozom.....

A facebookon felvettem egy régi fiú osztálytársamat,és elkezdett velem kiabálni,hogy már nem vagyunk osztálytársak,minek foglalkozom vele......

Megkérdeztem tőle,hogy miért nem szokott hívni,ha megy bulizni,miért nem mehetünk együtt,ere azt a választ kaptam,hogy a haverjai sem hozzák a barátnőiket....ne rontsam el a szórakozását.

Be kell számolnom neki,hogy épp hol vagyok,mit csinálok,ha épp felhív,viszont ha én hívom,akkor jön azzal,hogy ne kérjem már folyton számon.

Ez így elég igazságtalan......

2013. jan. 28. 09:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy ez így nem fair, az biztos. Pfuhh, de nem szeretem az ilyen férfiakat, már bocs.
2013. jan. 28. 09:55
 2/14 anonim válasza:
Igen, ez igy nagyon igazsagtalan. Ertetsd meg vele hogy o semmivel sem felsőbbrendu es nem is kivaltsagos, hogy amit o megtehet te nem. Hat dehogynem! Amikor o elmegy a barataival akkor te is menj el a csajokkal. Ha valamit hisztizik utana, nyugodtan mondhatod hogy o sem otthon ult. Allj ki magadert, sajnos nepbetegsegge valt a lanyoknal/noknel hogy azt csinaljak amit a ferfi mond. Ne alazkodj meg, kulon, onallo es elsosorban SZABAD ember vagy. Csak olyat ne csinalj ami neked is rosszulesne.
2013. jan. 28. 09:59
 3/14 A kérdező kommentje:

ma 09:55

semmi baj!

lassan én is kezdek kiábrándulni belőle..... :(

2013. jan. 28. 10:00
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
A férfiakban évezredek óta benne van a birtoklási vágy. Mindenkiben, csak van akinek ehhez a tulajdonságához ész is párosul. A te párodnál ez nem így történt elkrrülték egymást a vakvágányon.
2013. jan. 28. 10:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Mert már nem szeret, csak birtokol, a te döntésed, hogy meddig hagyod neki.
 6/14 anonim ***** válasza:
A párkapcsolat nem az igazságosságrol szol. Ha neked ilyen bunkokirály jutott ennél a sorsolásnál, miért nem váltasz? 5 honap alatt -ugy érzi- befüzött, kiengedheti magábol -azt hiszi- alfahimet. HAGYD OTT!!!
 7/14 anonim ***** válasza:
Keres egy nem bulizós kevésbé jóképűt! Ám ha jó csaj vagy én se engedném hogy más fiúkkal találkozz vagy chatelj k urva féltékeny lennék!
2013. jan. 28. 10:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van. Bár a helyzet súlyosnak tűnik, én azért nem azt javaslom, hogy azonnal hagyd ott, hanem hogy ültesd le, mondd el neki, hogy ez téged bánt és igazságtalannak érzed. Vedd rá, hogy hallgasson végig, ne vágjon közbe! Mondd, hogy utána te is meghallgatod majd.

Ezután adj neki még egy esélyt, ha megváltozik, OK. Ha nem változik, akkor tényleg hagyd ott. Ha látod, hogy belátta, amit mondtál, igyekszik változni, de nehezen megy neki (de azért megy), akkor is megpróbálhatsz várni: a féltékenység nem egy olyan érzés, amit befolyásolni tudnánk, csak a józan eszünkkel tudjuk felülbírálni, és ez baromi nehéz. De ha úgy látod, hogy nem megy, akkor hagyd ott, nincs mese.

2013. jan. 28. 10:18
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen, ez nagyon igazságtalan. Ez tipikus esete a kicsinyes birtoklási vágynak, ez az egyik legelcseszettebb férfi jellemvonás (mondom mindezt férfiként), hozzá az egyik hasonlóan negatív női tulajdonsággal, aki mindezt eltűri.

Le kell ültetni, és megbeszélni ezt vele, mindezt úgy, hogy ne magyarázhassa ki magát üres ígéretekkel. Ha semmi változást nem érsz el, akkor sajnos tovább kell lépni...

2013. jan. 28. 10:25
 10/14 anonim ***** válasza:
ez egy barom..te sokkal jobbat érdemelsz!
2013. jan. 28. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!