Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez így eléggé igazságtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így eléggé igazságtalan egy párkapcsolatban, ugye?

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyunk együtt a barátommal,de az utóbbi egy hónapban eléggé megváltozott,negatív értelemben.

Tehát ő van hogy elmegy bulizni a haverjaival,és lemondja a találkánkat,de nem személyesen,csak sms-ben.

Viszont én nem mehetek el a barátnőimmel sehová,mert olyankor kiakad,hogy nem vele foglalkozom.....

A facebookon felvettem egy régi fiú osztálytársamat,és elkezdett velem kiabálni,hogy már nem vagyunk osztálytársak,minek foglalkozom vele......

Megkérdeztem tőle,hogy miért nem szokott hívni,ha megy bulizni,miért nem mehetünk együtt,ere azt a választ kaptam,hogy a haverjai sem hozzák a barátnőiket....ne rontsam el a szórakozását.

Be kell számolnom neki,hogy épp hol vagyok,mit csinálok,ha épp felhív,viszont ha én hívom,akkor jön azzal,hogy ne kérjem már folyton számon.

Ez így elég igazságtalan......

2013. jan. 28. 09:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha így akar megtartani rosszul csinálja :D
2013. jan. 28. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Hagyd ott.

Egy kapcsolat alapja az, hogy boldoggá akarod tenni a másikat és bíztok egymásban. Ezzel köszönőviszonyban sincs az, hogy rövid pórázon akar tartani és közben nem veled törődik, hanem éli világát.

Nem tartom kizártnak, hogy megcsal. Egy lánybarátom épp a minap mesélte, hogy amikor a pasija megcsalta, elkezdett RÁ féltékeny lenni. Mert ha ő olyan, akkor biztos a lány is.

Ha 6 hónapja vagytok együtt, az még nem sok, könnyebb most elhagyni, mint amikor majd úgy jár dolgozni, hogy rád zárja az ajtót...

Az én párom mai napig ki van békülve azzal, hogy eljárok nélküle is, lány ismerősökkel is és jól érzem magamat. Egyrészt, mert mindig örülök, ha ilyenkor ő is jön, nem pattintom le. Másrészt pedig mert akkor is bízhatott bennem, amikor tudta, hogy olyanok vannak a környezetemben, akik "vadásznak" rám. (S viszont, pl exével elment korizni és nem kellett aggódnom) Ha ilyen helyzetben kicsit azért féltékeny és örül, hogy időben hazaértem és jól megszeretgetjük egymást, az egészséges.

Amit a csávód csinál, az nem.

2013. jan. 28. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Dobd ki!!!
2013. jan. 28. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Te jó ég!! Tényleg ne haragudj, hogy ezt mondom, de az ilyen férfiaknak mind egyedül kellene megrohadniuk, és élvezni, hogy mennyire függetlenek... ha egyedül lenne is mehetne bulizni a haverjaival. Nők nélkül. Nem jogos, amit tesz, főleg, hogy neked meg pont ezeket a dolgokat tiltja meg. Bocsánat, hogy ezt mondom, de egy bunkó paraszt lehet...
2013. jan. 29. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!