Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó olyan párkapcsolatban élni, ahol a két fél kiegészíti egymást?
Figyelt kérdés
Én egy kapcsolatnak csak így látom értelmét én csendes kissé visszahúzódó férfiként nem tudnék egy ugyanilyen nőhöz közeledni, mert nem nagyon tudnánk miről beszélgetni, és megunnám a végén.2013. febr. 1. 10:17
1/12 anonim válasza:
mi a pasimmal ugyanolyan harsányak,vidámak,nevetősek és extrovertált társasági lények vagyunk,tehát én azt mondom,hogy ez a legjobb így
2/12 anonim válasza:
? :) Csendes, visszahúzódó férfi vagy, de a partnereddel beszélgetni, élményeket szerezni szeretnél...miből gondolod, hogy hozzád hasonló csendes visszahúzódó nő párkapcsolatban nem így viselkedne?? :)
4/12 anonim válasza:
Ha egy vagányabb nővel jönnél össze, akkor pedig félő, hogy ő unna rád...
5/12 anonim válasza:
Ez szerintem is hülyeség.
Egyszer volt egy csendes, visszahúzódó barátnőm, elég uncsi volt.
Menjünk valahová este?
Áhh neki nincs kedve..
Hogy telt a napod?
Áhhh semmi.
Igazi, komoly, mélyenszántó beszélgetéseket meg programokat lehetett vele nyomni.
Mikor meg inkább bekapcsoltam a Tv-t, akkor meg be volt lázadva, h nem foglalkozok vele.
Most meg van egy menyasszonyom, akivel kb reggelig el lehet beszélni meg benne van mindenbe.
6/12 A kérdező kommentje:
Én mindenhova mennék vele én nem tenném azt, hogy egész nap itthon legyek vele és ne csináljunk semmit.
2013. febr. 1. 10:37
7/12 anonim válasza:
Ez nem működne hosszútávon, mert ezzel kvázi a szerepek cserélődnek fel. Ő lenne a hangadó, te meg csinálod amit ő csinál.
8/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem úgy értem, hogy kussba lennék egész végig, mert én is beszélnék meg ha olyan a téma akkor sokat tudok csak én nem vagyok nagyon társasági örülnék, ha eltudnék járni a nőmmel mindenhova és megismerkedni a barátaival. Kicsit változzak az ő tulajdonságaival és ő is az enyémmel. :)
2013. febr. 1. 10:50
9/12 anonim válasza:
Ezzel együtt vélem úgy, hogy egy visszahúzódó ember egy domináns ember mellett inkább csak meghúzódik, hiszen attól még a saját személyisége nem fog megváltozni, hogy valaki más határozottabb.
10/12 anonim válasza:
Te nem csak csendes és kissé visszahúzódó vagy, hanem csöppet mamlasz is, ha a barátnőd révén óhajtasz társasági életet élni. Szerintem előbb bontakozz ki, azután már összejöhetsz egy vagány, domináns nővel :)
Ugyanis a tűz és a víz nem kiegészíti egymást, hanem elfojtja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!