Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan az a menő mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan az a menő mostanában hogy a korombeli (20-22 éves) pasik a 14-15 éves lányokkal járnak? Ez miért jó, vagy mennyivel jobb mint egy 17-8 éves?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez nem bűncselekmény?

Csak kérdezem...

2013. jan. 31. 21:41
 12/16 A kérdező kommentje:

ha betöltötte a 14-et akkor nem, én úgy tudom.

de láttam már h 13 éves kislányok hétvégente mit művelnek, én már semmin nem lepődök meg...

2013. jan. 31. 21:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert szerencsétlenek,és korukbeli nőt nem tudnak megszerezni,illetve naivabbak a kislányok,könnyen rávehetők bármire
2013. jan. 31. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyszerű...Naivabbak és könnyebb őket gerincre vágni.
2013. jan. 31. 21:58
 15/16 anonim ***** válasza:
napi 30 "komolyan az a menő mostanában..." kérdés van legalább. Nem menő, egyszerűen csak gyökér az emberiség java része. Ezért ritka az, hogy az ember olyan párt talál maga mellé, aki tetszik is neki, világnézetében is hasonló, és érett.
2013. jan. 31. 22:09
 16/16 anonim ***** válasza:

azért ez nagy általánosítás... az én párom 23 éves, én 27 vagyok... amúgy sem vettem észre hogy a körülöttem lévő férfiak a kisgyerekekre buknának, de lehet hogy ez társaságfüggő is...

27 L

2013. jan. 31. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!