Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúúk! Szerintetek akkor én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúúk! Szerintetek akkor én most gáz vagyok?

Figyelt kérdés

14/L vagyok, most van egy első barátom.Ő azt mondja bejön neki h vékony vagyok,de úgy érzem ő elhagyna egy időután mert találna egy "husosabb" valakit.Kicsi a mellem, szinte fenekem alig van....És nálatok nem ezek a fő szempontoo? vagy tényleg valakinek nem számítanak ezek?

Amúgy ha leírom kb hogy nézek ki:

hosszú fekete haj, fufruXD

hosszú lábak (neem, nem szeretem)

nagyonagyon vékony vagyok, szal 170 cm és 37 kg, de most nem akarok belemenni miért csak annyi.

Ő is elég vékony amondjuk de mind1.

Szal most akkor szar vagyok???? Szerintetek van esélyem a pasiknál? legalább egy -kettőnél?

Így nézek ki arcara amúgy, szerintem g*ci csúnya vagyok de a barátomnak tetszem....énsem értemXD

ja tudom nagyon megvannak pfotoshoppolva a képes sry.

[link]

[link]

Alig látszom : D de azé kb.

Na szóval van akinek esete télleg az ilyen mint één??

ne bunkozzatok légyszi.

2009. szept. 2. 21:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
67%
Basszus most meg mit vagy megsértődve??? Milyen válaszokat vártál? Szerintem kaptál hasznos válaszokat is! Ne csinálj úgy mintha halálos beteg lennél!!! Szerintem egy kicsit túljátszod magad. Az a gáz ahogy beszélsz! Sokféle kaja van amit meg tudsz enni,nem kel magad sajnáltatni! Én tejfélékre vagyok érzékeny,meg tojásra. 170cm vagyok,58kg!
2009. szept. 2. 23:20
 22/36 anonim ***** válasza:
65%
Csak ne káromkodnál....-.-
2009. szept. 2. 23:28
 23/36 anonim ***** válasza:
minek kérdezed meg, ha úgyis besértődsz rajta? várhatóak voltak az ilyen válaszok, hogy kórosan vékony vagy, hisz igaz. miért kéne itt jópofizni? és igaza van az egyik hozzászólónak, egy étkezi tanácsadót nem ártana felkeresni. nem pont azért, hogy hízzál, hanem hogy egészséges maradj! ez a te érdeked, nem a miénk! nekem is van olyan ismerősöm aki lisztérzékeny meg még nem tudom milyen érzékeny, de alig ehet valamit, állandóan kipattog, stb... de pont jó az alakja. én is a 170 cm-emhez 55kg vagyok és még rám is szólnak ismerősök mostanába, hogy nem ártana pár kilót fel szednem.. tényleg nem b*sztatásként mondjuk! úgyhogy szerintem jó lenne megfogadni. sok sikert!
2009. szept. 2. 23:31
 24/36 anonim ***** válasza:
*étkezési (bocsi)
2009. szept. 2. 23:32
 25/36 anonim ***** válasza:
amúgy ezen a 2 képen nem is látszik az alakod, max az arcod. ha már az alakodról teszel fel kérdést, akkor olyan képet is kéne feltöltened amin az látszik.
2009. szept. 2. 23:33
 26/36 anonim ***** válasza:
82%
37 kicsit kevésnek tűnik, hízni kéne 1-2 kilót, amúgy én imádom az ilyen válfa csajokat! Van akinek bejön, hidd el!
2009. szept. 3. 01:22
 27/36 anonim ***** válasza:

Arcra szép vagy (már ami a képekből kiderül) de a 37kg kevés nagyon. A lisztérzékenység nem gond én testépítő szerűség vagyok és rizs+húson élek:D Ennek ellenére megvan a 175cm hez a 88kg :D

Ha jól csinálod 3-4 év múlva nagyon jó kis csaj leszel.

2009. szept. 3. 09:08
 28/36 anonim válasza:
Tényleg nem sok látszik a képekből!De próbálj meg sokkal de sokkal többet enni.Szalonna ilyenek:D Amitől lehet hízni.
2009. szept. 3. 18:27
 29/36 anonim válasza:
Tudom, hogy a fiúknak szól a kérdés, de: Szerintem nem gázok a kis cicik, legalább elférnek párod kezeiben ;) nekem is azok vannak, mégis elvett párom nyár elején.Szóval tapasztalatból mondom, van akit ez nem zavar. És az is igaz, hogy párkapcsolatban hízik az ember. :S
2009. szept. 3. 19:40
 30/36 anonim ***** válasza:
én 3-4 kgt fogytam fel év alatt párkapcsolatban, pedig 2x annyit eszek:P
2009. szept. 3. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!