Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúúk! Szerintetek akkor én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúúk! Szerintetek akkor én most gáz vagyok?

Figyelt kérdés

14/L vagyok, most van egy első barátom.Ő azt mondja bejön neki h vékony vagyok,de úgy érzem ő elhagyna egy időután mert találna egy "husosabb" valakit.Kicsi a mellem, szinte fenekem alig van....És nálatok nem ezek a fő szempontoo? vagy tényleg valakinek nem számítanak ezek?

Amúgy ha leírom kb hogy nézek ki:

hosszú fekete haj, fufruXD

hosszú lábak (neem, nem szeretem)

nagyonagyon vékony vagyok, szal 170 cm és 37 kg, de most nem akarok belemenni miért csak annyi.

Ő is elég vékony amondjuk de mind1.

Szal most akkor szar vagyok???? Szerintetek van esélyem a pasiknál? legalább egy -kettőnél?

Így nézek ki arcara amúgy, szerintem g*ci csúnya vagyok de a barátomnak tetszem....énsem értemXD

ja tudom nagyon megvannak pfotoshoppolva a képes sry.

[link]

[link]

Alig látszom : D de azé kb.

Na szóval van akinek esete télleg az ilyen mint één??

ne bunkozzatok légyszi.

2009. szept. 2. 21:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt mondanám, hogy pózer.
2009. szept. 2. 21:55
 2/36 anonim ***** válasza:
81%
Bocsi de nagyon gáz! Sürgősen kezdjél el enni!!! Remélem csak kamuzol!
2009. szept. 2. 21:55
 3/36 anonim ***** válasza:
75%
marhára nem látszik semmi a képeken
2009. szept. 2. 21:57
 4/36 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

De, nagyon fontos szempont a mell, meg a fenék. 37 kiló az kórosan kevés. Egyél többet, mert beteg leszel! :)

5/36 anonim ***** válasza:
99%
Ha gáz lennél akkor befűtenék veled télen, csakhát nem sokáig égnél.
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
ember o.O te anorexiás vagy?! de most viccen kívül
2009. szept. 2. 22:04
 7/36 A kérdező kommentje:

áde kedvesek vagytok mondhatom: D

mondtam nem akrok belemenni, de ha már ennyire oltotok, lisztérzékeny vagyok és ez csak egy ébe derült ki, ezért igy "alakultam".okés akkor gáz vagyok.

2009. szept. 2. 22:05
 8/36 A kérdező kommentje:
mindig ezen kell lovagolni h milyen sovány vagyok?? azsiszitek enm bőgök északákon át h nem tudok hízni?? olyan gcik tudnak néha az embereke lenni, előítélet az van persze.
2009. szept. 2. 22:10
 9/36 anonim ***** válasza:
29%
öledbe kapsz egy tál pacalpörköltet aztán eszel.. és ezt addig ismétled nap mint nap amíg jobb húsban nem leszel.. egyébként meg mutasd meg neki hogy megéri veled lenni.. cumizz ahhoz nem kell jó test:D
2009. szept. 2. 22:11
 10/36 anonim ***** válasza:

Szép arcod van az biztos, a test ideál mindenkinél más. De ne aggódj, ha így kellesz a barátodnak, akkor azért jó, ha meg nem, akkor azért mert nem pazarlod az idődet és lesz jobb.

18/F

2009. szept. 2. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!