Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Harminc év korkülönbség sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harminc év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
Harminc év különbség van köztem és apósom közt. Apósommal nagyon jó kapcsolatban voltam van tőle két gyerek, apósom fia meghalt amikor kitudódott a kapcsolatunkból eredő két gyerek. Apósomék elváltak, mi meg 280Km re elköltöztünk. sajnos ott is kitudódott ez a dolog, senkivel nem beszélünk apósommal nagyon megromlott a kapcsolatom csak a gyerekei miatt jár, egyébként egy nő csábász, sokan látták már különböző nőkkel. Kérdezem szerintetek működhet e még köztünk a jó szerelmes kapcsolat apósommal? Miért ítélnek el engem az itt élők? Szerintetek mit kell tennem hogy jó irányba menjenek a dolgaink? Apósom sokszor azzal hárította el a szeretkezésünket hogy fáradt, meg Ö már 60 éves. Szerintem meg más nőknél fárad el szeretkezésekben. Várom a hozzászólásaitokat.
2013. jan. 31. 11:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg csodálkozol azon hogy elítélnek ?
2013. jan. 31. 11:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
"apósom fia meghalt amikor kitudódott a kapcsolatunkból eredő két gyerek." - öngyilkos lett talán? mert nem csodálnám
2013. jan. 31. 12:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

aztak...

Nem a 30 év a sok,hanem a gyógyszer kevés amivel téged kezelnek...

2013. jan. 31. 12:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
kamu
2013. jan. 31. 12:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az rendben van, hogy a sógoraid a gyerekeid, csak arra vigyázz, hogy tőlük már ne legyen gyereked. No nem másért, csak már idős lennél anyának bár nagymamának még egész fiatal.
2013. jan. 31. 12:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kamu. persze mindenféle van, erre épült a Mónika meg a Jerry Springer Show. de ha nem haragszol, szereték reménykedni benne,h csak játszol az időnkkel és az idegeinkkel.
2013. jan. 31. 12:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
brazil szappanopera!
2013. jan. 31. 12:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Fake! :D
2013. jan. 31. 12:52
 19/20 anonim ***** válasza:
ha nem fake akkor tudhatnád hogy egy 60 éves már tényleg nem tud lepedőakrobatikázni xD
2013. jan. 31. 15:29
 20/20 anonim válasza:
Ha igaz a feltevés. Vagy mentális betegek mind a ketten vagy a cigány etnikumhoz tartozókról van szó.A Magyarok körében ez a jelenség nem életszerű, azért nem is szimpatizálnak veled. Ha egy fiatal életerős f*sz megkefélt volna már nem ragaszkodnál az öreg apósodhoz. Nem gondolod?
2013. febr. 1. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!